Noutăți

Comunismul mileniului III ne intră în case prin intermediul neomarxismului cultural. Istoria altfel decât se învață la școală

Evz.ro: Generațiile mai vechi, care au trăit suficient în comunism pentru a-și da seama ce se întâmplă, au sentimentul că noua ideologie care se revarsă acum prin toate canalele media, din glasul politicienilor sau de la catedrele universităților seamănă izbitor cu mult-hulitul comunism.

Și nu e deloc o percepție falsă, originea celor două doctrine este în teoria lui Marx. În Occident, doctrina oficială a fost contaminată în două moduri- prin influența directă a marxism leninismului moscovit, dar mai mult prin insidiosul marxismul cultural.

Această formă mai puțin violentă de comunism a reușit să pătrundă în toate cercurile, chiar și în cele mai conservatoare, poate și din cauză că elita globală, puterea financiară a lumii, a găsit în ea un instrument perfect pentru a-și proteja puterea.

Marxism-leninismul sovietic considera lupta de clasă forța motrice a istoriei. Cei care munceau erau întodeauna buni, bogații erau întotdeauna răi. Marxismul cultural i-a scos pe marii bogătași ai lumii din această ecuație care îi făcea ținta supremă a tuturor nemulțumiților.

În locul lor, la stâlpul infamiei a fost pusă societatea tradițională. De la mijlocul secolului trecut, de când Școala de la Frankfurt a devenit stăpâna universităților americane, generații întregi sunt crescute în spiritul acesta. Societatea e strâmbă e conceptul fundamental. E condusă de bărbați, așadar opresivă cu femeile, e rasistă, deci nedreaptă cu minoritățile, e homofobă, așa că blamează minoritățile sexuale. (Citește mai mult: Evz.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii