Noutăți

Complot mondial? Europa intră și ea în planul pentru căderea lui Trump.

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Pe baricada anti Trump s-a instalat, pe față, și cancelarul german. Iar deschiderea unui nou „front de luptă” împotriva liderului american, în Europa, pare mult mai periculos, consideră analiștii politici. În opinia cărora, prin declarația potrivit căreia „SUA și Marea Britanie nu mai sunt parteneri de încredere pentru Europa”, Angela Merkel a devenit adversar declarat al administrației americane.

Chiar dacă la Taormina oficial s-a vorbit despre securitate, comerț, climă, terorism, mesajul care răzbate dincolo de cuvinte și gesturi a fost unul singur:  Uniunea Europeană și Statele Unite nu mai sunt un tot. Mai pe scurt, fiecare pe drumul ei, așa cum a afirmat Merkel: „Germania și Europa se vor strădui să rămână în relații bune cu SUA și Marea Britanie, dar “trebuie să ne luptăm pentru propriul nostru destin”.

În spatele acestor declarații îndrăznețe ale cancelarului german s-ar afla, de fapt, ceva mult mai grav. Un complot internațional, din care acum face parte și Merkel, pentru căderea președintelui american. Opinia îi aparține ziaristului italian Marcello Foa, care, într-un editorial publicat în Il Giornale susține că săgețile trimise de Merkel către SUA și Marea Britanie fac parte dintr-un plan internațional menit să ducă la căderea lui Donald Trump.

Trump are de luptat, pe de o parte, cu presiunile interne în scandalul Rusiagate și alte scandaluri personale, iar pe de alta cu „ordinea internațională liberală” girată de clubul occidental al UE,  pus pe roate și cu ajutorul fostului președinte Obama, care are și acum la Berlin și Bruxelles cei mai puternici aliați.

Să fie oare o întâmplare faptul că exact în aceste zile cotidianul italian  Corriere della Sera a publicat un articol semnat de guru liberal  Charles Kupchan, fost consilier pentru securitate al lui Obama, care își dorește ca „deviațiile lui Trump să fie doar temporare” iar mandatul lui să rămână ca „o paranteză în istoria globalizării politice și economice”?

Citește mai mult aici: ActiveNews.ro

Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Complot mondial? Europa intră și ea în planul pentru căderea lui Trump.

 1. Un complot exista.
  Dar nu de ala de care credem noi.

  Trump este CEA MAI MARE TEAPA a CIA’ului ..
  Au importat cu pana la 800% mai multi non-albi pana nu au mai putut.
  Apoi au oprit robinetul cand treaba a inceput sa se’nputa in Orient/Pakistan/India…

  Acum vor importa Albi.
  De acum vor sa controleze Europa – Daca UK se retrage – EU va ramane cu CEA MAI MICA armata dintre toate …. “continentele” organizatiile continentale.

  Astfel EU va ramane la cheremul Frantei – dpdv Militar si a germaniei dpdv Econimic.
  Dar EU va ramane la cheremul si sub pericolul Rusesc – si aici intervin “za good gais” – US si UK – tarile cu armata superioara Rusiei.

  Si astfel UK castiga…
  Trump e doar on BEC mare portocaliu – pus acolo sa socheze.. sa orbeasca, sa surzeasca, sa ia mintile oamenilor saraci cu duhul..

  Si se pare ca primii papagali au cazut in plasa: Turdeau/Canada si Moron/Franta.

  • Care pericol rusesc?! Pericolul vine, in egala masura si din vest. Putin, desi pare un “Gica-contra” in calea globalistilor pentru un ochi mai putin exersat, s-a dovedit a fi tot unul de-al lor… Trump, la randul lui, un alt fals “Gica-contra” dar vorbitor nativ de engleza, e tot un produs pro-globalizare. Oculta a jucat mereu la doua capete si s-a bazat permanent pe diversiune si confuzia rezultata din aceasta. In cea de-a doua conflagratie mondiala si in perioada premergatoare – mergand inapoi chiar pana aproape de primul razboi mondial, din aceleasi cancelarii (USA si UK), din aceleasi banci si grupuri de investitii au fost sprijiniti atat nazistii cat si comunistii. Doua sisteme la fel de criminale: indiferent cine castiga – numarul total de morti, dupa calcule, ar fi fost cam acelasi. Istoria ne confirma in mare parte banuielile…

   Canadianul cu sosete roz si francezul “Micron” nu sunt papagali deloc. Sunt agenti seriosi ai globalizarii cu agenda in curs de aplicare chiar daca pe vremuri ar fi fost considerati niste clowni. Scamatorii globalisti transforma lumea noastra intr-un circ tragic-comic si prezenta clownilor in functii importante e pe deplin justificata strategic. Numerele de iluzionism si prestidigitatie din culise dau rezultate cu atat mai spectaculoase cu cat lumea are atentia concentrata in alta parte, pe ceva viu colorat (daca se poate in culorile curcubeului), cu pene multe si cat mai la vedere. (si asta, numai in caz ca se imprastie prea repede sau din greseala ceata artificiala pompata in cantitati industriale pe scena…)

   Cei doi ar fi fost papagali cazuti in plasa daca erau niste naivi onesti picati din cer. Dar cum posturile de conducere nu sunt niciodata disponibile prin vot oamenilor onesti ci intotdeauna celor santajabili sau servitorilor devotati… Poate asa ne dam seama si ca democratia nu mai exista decat pe hartie intrucat, indiferent de situatie, in ultimele decenii, in tari diverse, majoritatea a votat iar o minoritate (opusa majoritatii votante) a iesit in castig – lucru matematic imposibil fara alterarea in culise a rezultatului votarii… In 1946 la noi au iesit castigatori din urna comunistii – o minoritate de 1500-2000 de membri si 5% voturi reale – desi 95% din votanti au votat impotriva lor… Asta e secretul noii ordini mondiale: voteaza cine vrea, liber, cu cine vrea; daca in final numara cine trebuie, din urna iese intotdeauna numai cine trebuie…

   E foarte usor sa castigi la carti daca tot tu le-ai masluit, nu?!. Reprezentantii noii ordini mondiale sunt in fapt doar o gasca de trisori ordinari care in loc sa joace prin taverne si cazinouri se joaca cu destinele si vietile oamenilor…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii