Noutăți

Colectarea practicilor inovatoare privind transformările digitale. Utilizarea TIC avansate și AI în educație

  •  
  •  
  •  

Institutul UNESCO pentru Tehnologiile Informației în Educație (UNESCO IITE) și Universitatea Deschisă din Shanghai (SOU) invită școlile, organizațiile TVET și universitățile să împărtășească cele mai bune practici privind transformările digitale legate de utilizarea TIC avansate în educație, inclusiv inteligența artificială (AI).

Cele mai bune practici sunt colectate în cadrul proiectului comun UNESCO IITE / SOU privind „Promovarea dezvoltării capacității TIC și a educației deschise în era inteligenței artificiale și a tehnologiilor digitale”.

Scopul general al acestui proiect este de a încuraja utilizarea abordărilor inovatoare bazate pe TIC în statele membre UNESCO, cu un accent deosebit pe educația deschisă pentru a extinde accesul la oportunitățile relevante de învățare pe tot parcursul vieții și pentru a spori calitatea învățării.

Colectarea celor mai bune practici are ca scop îmbunătățirea înțelegerii potențialului, beneficiilor și limitărilor AI și IT avansate în rândul educatorilor.

Practicile inovatoare vor fi strânse într-un raport analitic, incluzând noi modalități de lucru și acțiuni transformatoare „out-of-the-box”, teme abordate, metodologia utilizată și posibile canale utilizate pentru a crea schimbări în educație.

Pentru a participa la inițiativă și pentru a vă împărtăși experiența inovatoare în utilizarea TIC avansate în educație, vă rugăm să completați formularul: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Uq5PHbM5-kuwswIpVrERlNSbVf5sFTRCjpTJ_-_aO1FUN1VFNDNIVFVHVzZVREE5OFhHWTlPNElBNS4u

Cele mai bune practici colectate vor fi utilizate pentru a dezvolta o analiză analitică care va fi distribuită pe scară largă.

Termen limită completare formular: 30 iunie 2021


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii