Noutăți

Coaliția PSD – ALDE nu prea are bani pentru sărbătorirea Centenarului, dar îi plătește UDMR-ului aproape 6 milioane de euro în acest an pt a lucra mai bine la Autonomia pe criterii etnice?!? Vezi documentul oficial:

  •  
  •  
  •  

Dan Tanasa Blog: Coaliția PSD-ALDE a considerat că Centenarul Marii Uniri nu merită un buget special pentru a marca acest eveniment. În schimb, coaliția PSD-ALDE a mărit încă odată bugetul de zeci de milioane de lei plătit de Guvernul României în conturile Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR). Și în acest an zeci de milioane de lei sunt vărsate de Guvernul României direct în conturile formațiunii maghiare care acționează din parlamentul României în interesul Ungariei.

Sumele încasate de UDMR, condusă de Kelemen Hunor, din fonduri publice depășesc noi recorduri în fiecare an. Dacă în 2004 UDMR încasa direct din bugetul Guvernului României 5 milioane de lei, în 2015 UDMR a încasat peste 22,2 milioane de lei (peste 4,9 milioane de euro, detalii aici).

Guvernul Dacian Cioloș a răsplătit și el cu generiozitate radicalizarea liderilor UDMR, alocând formațiunii maghiare în 2016 peste 22,8 milioane de lei din bugetul Guvernului României.

Coaliția PSD-ALDE, condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, nu s-a lăsat mai prejos și a răsplătit declarațiile insultătoare ale liderului UDMR Kelemen Hunor la adresa Centenarului Marii Unirii (detalii aici) cu zeci de milioane de lei. Dacă inițial în 2017 era vorba doar de peste 23,7 milioane de lei, acum aflăm că de fapt UDMR a încasat în 2017 aproape 25 de milioane de lei.

Pentru Centenarul Marii Uniri coaliția PSD-ALDE a alocat UDMR peste 26 de milioane de lei direct de la Guvernul României. Zeci de milioane de lei ca să-l ascultăm pe liderul UDMR Kelemen Hunor cum insultă România și pe români (un exemplu aici). Mulțumim PSD! Mulțumim ALDE!

Sursa: Dan Tanasa Blog


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii