Noutăți

Ciudatele statui de reptilieni de pe insula Nuku Hiva…

 •  
 •  
 •  

Există numeroase locuri în lume unde misterul se păstrează de mii de ani. Un asemenea loc se află și pe o insulă mică din Oceanul Pacific, numită Nuku Hiva. Pe această insulă din Polinezia Franceză descoperim unele dintre cele mai ciudate statui existente pe Terra.

Statuile sunt de diferite mărimi iar corpurile sunt disproporționate, craniile sunt alungite iar ochii și urechile neobișnuit de mari, diferite de cele ale unui om normal. Mai interesant este faptul că multe dintre aceste statui necunoscute au o expresie facială ce denotă ură, furie. Acestea datează de la începutul mileniului al II-lea iar originea lor rămâne un mister nerezolvat nici până astăzi.

nuku hiva1

Există multe statui cu aspect ciudat pe glob, de la figurinele de piatră și sculpturile lui Anunnaki din Irak până la statuile misterioase antice din Iordania. 

nukuhiv7

Sunt statuile realizate după imaginația băștinașilor sau o reprezentare a unor ființe care le-au vizitat insula în acele timpuri? Nimeni nu poate să ne spună cu exactitate, însă speculațiile curg din abundență în mediul online. Marea majoritate a ufologilor sunt de părere că ele ar reprezenta ființe  ale unei rase extraterestre de reptilieni.

Insula Nuku Hiva se află la 1.600 km de Tahiti și a fost descoperită în anul 1595 de navigatorul spaniol Alvaro de Neira.

nuku hiva4

nuku hiva2

Traducerea si adaptarea: Radu Ungureanu

sursa:messagetoeagle.com

sursa: tahiti.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Ciudatele statui de reptilieni de pe insula Nuku Hiva…

 1. “Acestea dateaza de la inceputul mileniului al II-lea…” : sa intelegem ca nu au mai mult de cativa ani? Sau ati uitat sa adaugati I.Hr. / I.E.N. ?

 2. Sunt armuri,sunt razboinici.Eu nu cred nici acum in teoria disparitiei marilor reptile.Impactul cu un corp de o asemenea marime,care sa fi penetrat centura Van Allen (ar fi avut o viteza uriasa),daca nu ar fi rupt Terra in bucati,cel putin ar fi incins-o la rosu.Da ,s-a intimplat ceva,insa dinozaurii nu au disparut complet,au degenerat progresiv pina la disparitia nisei ecologice.In anumite locuri oamenii au putut inca veni in contact cu ei.Anunaki,ha,sigur i-am ascultat si pe lunatecii aia,berea a fost buna,dar sunt satul eu se timpeniile mele,nu-mi traba si timpeniile lor!

 3. cristian c. n. // 14 ianuarie 2016 at 23:09 // Răspunde

  Daca Alvaro de Neira nu gasea insula,astazi eram mai linistiti.Eu cred ca artistii inceputului de mileniu 2,care fie vorba intre noi, debuteaza cu anul 1000;erau beti ranga.

 4. cetățeanul tulburat // 15 ianuarie 2016 at 6:09 // Răspunde

  Trebuie să spunem lucrurilor pe nume odată…Tot trăim intr-o minciună…băștinașii care au fost ăia, numai scule de tăiat și sculptat granit aveau…Să se recunoască si să n-o mai dăm în atâtea mistere, că respectivele sculpturi reprezintă o specie de alieni care nu au treabă cu reptilienii…reptilienii sunt pe planetă însă nu în văzul tuturor…Ei mișună pe unde vor, că au liber de la ăia care se cred șmecherii planetei, însă o fac numai noaptea…Iar în urma lor lasă numai ebola, e-coli…

 5. Dar daca nu aveau nevoie de unelte clasice pentru taiat si sculptat…dar daca foloseau…apa!un anumit tip de apa.Dar daca nu aveau nevoie de piatra sa o aduca de la mari distante ci o ,,turnau” la fata locului.Poate nici de macarale(bila bombardata cu particule de o anumita fecventa)Dar daca nu erau nici prosti…doar nu aveau nevoie de metale!La constructiile vechi din America Latina unele pietre erau perfect slefuite si asezate una peste alta.La alte pietre sa observat prezenta unui liant cu urme vegetale ca si cind piatra ar fi topita.Ma rog ,stiu si eu un crocodil care mai umbla noaptea…acu’s-o mai potolit!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii