Cunoaste lumea

Noutăți

Citatul Zilei: Germanul Wilhelm Fröehner, despre DACI și Columna lui Traian: „Niciun alt popor…”

 •  
 •  
 •  

Iată ce spune un german, un specialist care a studiat Columna lui Traian și istoria războaielor daco-romane, despre DACI: „Niciun alt popor din multele învinse și absorbite de Imperiul Roman nu se poate lăuda cu faptul că a văzut înălțându-se un monument mai demn și mai durabil al dorinței sale de independență.”

Fröehner, W., Columna lui Traian, Editura Saeculum IO, Bucureşti, 2003.

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

15 Comments on Citatul Zilei: Germanul Wilhelm Fröehner, despre DACI și Columna lui Traian: „Niciun alt popor…”

 1. Nu am fost invinsi nici o data.Inca suntem aici.

 2. cetățeanul tulburat // 14 ianuarie 2017 at 23:13 // Răspunde

  Da da…Dar ne închinăm altora…

 3. vaceanu adrian // 15 ianuarie 2017 at 2:42 // Răspunde

  educatia lipseste poporului roman,nu stim cine suntem cu adevarat din pacate,asta trebuie sa se afle la nivel national si mondial dar nu se vrea sa se afle si noi nu ne cunoastem cu adevarat ca sa intelegem cine suntem cu adevarat

 4. Eu cred ca cu adevarat Traian a castigat o batalia cu Decebal da noi am castigat razboiul …. din cate stiu Roma a incercat si inainte sa cucereasca Dacia da a esuat …. doar Traian a reusit sa castige o batalie si sa plece acasa cu o caruta de aur sau mai multe …. oricum au castigat o batalie din 3 incercari da tot noi am castigat razboiul de asta sigur !! nu te pui cu neamul nostru incapatinat si razbunator si scapi mai greu !!

 5. Daca nu era Aurul din Dacia romanii ,italienii de astazi si multe poapare din europa de astazi erau si acum cu lingura la gura de foame.
  Dar totul se plateste „Pe acesta Lume si dincolo bineanteles”
  Dar Domnul Dumnezeu anca nu a trimis „FACTURILE” cand le va trimite
  va fi cu plansete si gemete .

 6. O INTREBARE OARE DE CE NEMTII ISI SPUN DOICI?
  DACIA NU A FOST CUCERITA IN TOTALITATE NICIODATA DE NIMENI, A MAI RAMAS DACIA LIBERA.
  DACA DACIA NU ERA TRADATA NU CADEA.
  ROMANI SI NIMENI PANA ACUM NU A GASIT BIBLIOTECA DACILOR SI SANCTUARELE SECRETE ALE LUI ZAMOLXIS FINCA NU ESTE IN ZONA CAPITALEI ESTE INTR-UN TINUT MUNTOS INCONJURAT DE CEATA SI MISTER .
  DACII ERAU URMASII GETILOR SI JIDOVILOR CARE SE PARE CA ERAU ATLANTI SI SE PARE CA ACESTIA DIN URMA I-AU INSTRUIT PE DACI IN TOATE DOMENIILE SI SE PARE CA MAI SUNT PE LA NOI.

  • atlant era doar preotul trimis de catre Thoth.
   de la acesta poporul dac a invatat ca este nemuritor (ca oamenii sunt nemuritori)

 7. elena constanta // 9 martie 2017 at 19:37 // Răspunde

  GETO-DACII (strabuni nostri ai Romaniei de azi) erau un popor inalt spiritual cu o practica spirituala mostenita de la inaintasii PELASGI (de dinainte de potopul formarii Marii Negre) cand muntii au fost salvarea .Spiritualitatea inalt vibrationala (care se poate obtine si astazi prin post si multa, multa rugaciune} este chintesenta salvarii pamantului sfant dar populat din pacate de fiinte care nu mai pot apartine cerului (ATLANTILOR )Cu siguranta in era VARSATORULUI lumea va fi nevoita sa intre in planuri subtile vibrationale pentru a se salva planeta pamant in principal epopeea carpatica, asa ca de aici trebuie sa inceapa (si a inceput sensibil)inaltarea spirituala (bunatate, iertare,smerenir si foame multa) S-a luat Premiul Nobel pentru influenta foamei asupra sanatati si iluminarii organismului uman (medic japonez cu teoria TELOMERAZEI) Pelasgilor le era de ajuns o frunza pe zi .Noi crestem si omoram animale (total nociv pentru spirit) pentru a ne hrani si asta nu poate salva pamantul si mai ales TARA!

  • Tu mănânci tot o frunza pe zi?

  • creca ar fii mai bine sa te mai documentezii .GETO DACIA sa numit cu venirea lui burevista inainte de asta sa numit GETO , suprafata era mare de la china la franta de la danemarca la maurii GETO a avut cea mai mare exitindere asa zisi fratii nostri galii ,sarmatii care nea vrut rau neau micsorat si aparitia unor popoare corcite dintre celtii galia, sarmatii ,venirea eleniilor actuala grecia care a micsorat REGATUL GETO BUREVISTA a incercat sal refaca dar nu a reusit ca au fost tradatorii asa ca domna nu mai dati informatii false ca nu stiti totu dea anii si anii toti europenii ne vor rau .IAR chestia asta cu frunza laso in fasole ,ca stramosii nostrii nu mancau frunze sa ne anuntii si pe noii daca vreun barbar manaca frunze… .Si nu uita CA GETO AVEA regiunii printre care era si TROIA ceii mai mari tradatorii ai neamului ei si cu LESII actuala POLONIE ,iar urmasii troiei au fost ROMAMANII si actuala ITALIE asa ca mai citeste si porma sa mai zici ceva ROMANIII SANT URMASII LUI GETO ,GETO DACIA ,DACIA si asa mai departe multii dintre voi confundatiii ETAPELE mai urmariiti emisiunea lui daniel roxin

 8. Cassandra // 5 mai 2017 at 1:12 // Răspunde

  Saracul german! A uitat de Columna lui Marcus Aurelius de la Roma, care evoca luptele imparatului cu stramosii sai:marcomanii, quadi,sarmatii. Asa se intampla cand esti specialist. Roman sau german,nu conteaza.

 9. Atati de multi specialisti aici…dar nu puteti cadea de acord..sa fiti uniti….este atat de udor sa cadeti in calea dezbinaii. oare nu se observa ca este greu de cate unul. DOAR uniti putem razbate.

 10. Nu suntem învinsi,dar suntem vanduti …..doar glasul limbii romane a mai ramas…..nu se stie pana cand,in rest au vandut tot….pamant,paduri etc

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii