Noutăți

Citatul Zilei: Germanul Wilhelm Fröehner, despre DACI și Columna lui Traian: „Niciun alt popor…”

Iată ce spune un german, un specialist care a studiat Columna lui Traian și istoria războaielor daco-romane, despre DACI: „Niciun alt popor din multele învinse și absorbite de Imperiul Roman nu se poate lăuda cu faptul că a văzut înălțându-se un monument mai demn și mai durabil al dorinței sale de independență.”

Fröehner, W., Columna lui Traian, Editura Saeculum IO, Bucureşti, 2003.

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on Citatul Zilei: Germanul Wilhelm Fröehner, despre DACI și Columna lui Traian: „Niciun alt popor…”

 1. Nu am fost invinsi nici o data.Inca suntem aici.

 2. cetățeanul tulburat // 14 ianuarie 2017 at 23:13 // Răspunde

  Da da…Dar ne închinăm altora…

 3. vaceanu adrian // 15 ianuarie 2017 at 2:42 // Răspunde

  educatia lipseste poporului roman,nu stim cine suntem cu adevarat din pacate,asta trebuie sa se afle la nivel national si mondial dar nu se vrea sa se afle si noi nu ne cunoastem cu adevarat ca sa intelegem cine suntem cu adevarat

 4. Eu cred ca cu adevarat Traian a castigat o batalia cu Decebal da noi am castigat razboiul …. din cate stiu Roma a incercat si inainte sa cucereasca Dacia da a esuat …. doar Traian a reusit sa castige o batalie si sa plece acasa cu o caruta de aur sau mai multe …. oricum au castigat o batalie din 3 incercari da tot noi am castigat razboiul de asta sigur !! nu te pui cu neamul nostru incapatinat si razbunator si scapi mai greu !!

 5. Daca nu era Aurul din Dacia romanii ,italienii de astazi si multe poapare din europa de astazi erau si acum cu lingura la gura de foame.
  Dar totul se plateste „Pe acesta Lume si dincolo bineanteles”
  Dar Domnul Dumnezeu anca nu a trimis „FACTURILE” cand le va trimite
  va fi cu plansete si gemete .

 6. O INTREBARE OARE DE CE NEMTII ISI SPUN DOICI?
  DACIA NU A FOST CUCERITA IN TOTALITATE NICIODATA DE NIMENI, A MAI RAMAS DACIA LIBERA.
  DACA DACIA NU ERA TRADATA NU CADEA.
  ROMANI SI NIMENI PANA ACUM NU A GASIT BIBLIOTECA DACILOR SI SANCTUARELE SECRETE ALE LUI ZAMOLXIS FINCA NU ESTE IN ZONA CAPITALEI ESTE INTR-UN TINUT MUNTOS INCONJURAT DE CEATA SI MISTER .
  DACII ERAU URMASII GETILOR SI JIDOVILOR CARE SE PARE CA ERAU ATLANTI SI SE PARE CA ACESTIA DIN URMA I-AU INSTRUIT PE DACI IN TOATE DOMENIILE SI SE PARE CA MAI SUNT PE LA NOI.

  • atlant era doar preotul trimis de catre Thoth.
   de la acesta poporul dac a invatat ca este nemuritor (ca oamenii sunt nemuritori)

 7. elena constanta // 9 martie 2017 at 19:37 // Răspunde

  GETO-DACII (strabuni nostri ai Romaniei de azi) erau un popor inalt spiritual cu o practica spirituala mostenita de la inaintasii PELASGI (de dinainte de potopul formarii Marii Negre) cand muntii au fost salvarea .Spiritualitatea inalt vibrationala (care se poate obtine si astazi prin post si multa, multa rugaciune} este chintesenta salvarii pamantului sfant dar populat din pacate de fiinte care nu mai pot apartine cerului (ATLANTILOR )Cu siguranta in era VARSATORULUI lumea va fi nevoita sa intre in planuri subtile vibrationale pentru a se salva planeta pamant in principal epopeea carpatica, asa ca de aici trebuie sa inceapa (si a inceput sensibil)inaltarea spirituala (bunatate, iertare,smerenir si foame multa) S-a luat Premiul Nobel pentru influenta foamei asupra sanatati si iluminarii organismului uman (medic japonez cu teoria TELOMERAZEI) Pelasgilor le era de ajuns o frunza pe zi .Noi crestem si omoram animale (total nociv pentru spirit) pentru a ne hrani si asta nu poate salva pamantul si mai ales TARA!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*