Noutăți

Cioloș la Paris: „România nu acceptă impunerea de COTE de refugiați”

Premierul Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu oferit televiziunii de stiri France 24, in timp ce se afla intr-o vizita la Paris, ca Romania isi mentine pozitia de a nu accepta cote obligatorii de primire a refugiatilor.

„Romania a spus clar ca nu se poate concepe un mecanism automat de distribuire a migrantilor, pe baza unor cote obligatorii, ca acest mecanism trebuie sa ramana voluntar si ca, in functie de posibilitatile de asimilare si integrare a acestor migranti, Romania poate face eforturi alaturi de celelalte state, dar eforturi care pot fi facute in mod real. Ne mentinem aceasta pozitie”, a spus Ciolos la France 24.

Sursa: Aktual24


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Cioloș la Paris: „România nu acceptă impunerea de COTE de refugiați”

 1. Bravo domnule! asa te dorim ca reprezentatant al nostru , dar sa fie pe bune si Romania te v-a sustine.

  • Mda, DAR(!) Cioloş a declarat asta cam un un sfert de gură şi cu un nod internaţionalist în gât ! Deşi sincer m-ar surprinde să facă ceea ce a declarat, sper ca totuşi să respecte şi aplice DORINŢELE POPORULUI ROMÂN !
   Deoarece nu pot să nu-mi amintesc că prima măsură cu adevărat importantă luată de Guvernul unde Cioloş a fost înscăunat de Soroş ca PM, dar ocultată-imediat de presă, împinsă rapid pe gâtul stupidpeople-ului din România, e profund antiromânească şi anticonstituţională: înfiinţarea urgentă a „COALIŢIEI NAŢIONALE PT INTEGRAREA REFUGIAțILOR RESPONSABILĂ CU INTEGRAREA ŞI ADAPTAREA REFUGIAŢILOR ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ” printr-o decizie paraşutată din senin direct din hrubele lui Soroş în Monitorul Oficial. Rapid înfiinţata Coaliţie ia decizii doar CU ASISTENŢA PERMANENTĂ A „SOCIETĂŢII CIVILE” compusă aproape exclusiv din angajaţi/foşti şi bursieri Soroş, a SRI şi SIE conduse de doi Soroşişti de frunte, etc, etc…
   Deoarece împotriva Legii Azilului încă în vigoare, nici un invadator nu a venit la frontiera României, să ceară explicit, de bunăvoie şi nesilit de nimeni, Azil în România, dar deja s-au adus discret micuţe contingente şi se pregătesc în continuare RELOCĂRI ANTI-CONSTITUŢIONALE DE POPULAŢII STRĂINE PE TERITORIUL ROMÂNIEI cu încălcarea gravă atât a Legii Azilului cât şi a fundamentelor democratice ale statului de drept !

 2. Si te vom sustine dle PM daca vei face ca Putin, adica daca vei putea recupera resursele cazute in mana hotilor straini, (petrol , gaze electricitate, paduri, aur, utilitare), nu OMGurilor, nu vaccinurilor straine si obligatorii.
  Si inca ceva , nu trebuie sa primim nici un migrant, deoarece noi ne-am indeplinit datoria fata de Europa cand am primit peste un milion de tigani(indieni).
  Dle PM, daca primesti sa aduci migranti, incalci Constitutia , cea mai inalta lege a tarii Romanesti peste care esti PM – asa ca intelegerile cu UE cad in fata Constitutiei, doar daca nu esti PM lor si atunci nu mai esti PM Romaniei.

 3. cetățeanul tulburat // 7 martie 2016 at 16:44 // Răspunde

  Stai liniștit că asta e praf în ochii lumii, arabii vor veni în număr mare…Ciolanis și Ciolanoș se închină la noua orânduire mondială…Că n-au încotro.

 4. Ciolos a fost la Paris in ianuarie..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Cand un lider decide sa ia atitudine in interesul poporului,poporul respectiv il urmeaza.Orcum cu o moarte toti santem datori asa ca nu va lasati intimidati.

 6. cetățeanul tulburat // 8 martie 2016 at 1:11 // Răspunde

  Nenea Putin ni-i bagă pe la Galați via Ukraina…prietenul lui, Orban, face gardul la graniță, deci o teorie a conspirației există, șeful SRI a anunțat public că nu poate face față la jocurile actuale și la ce va urma…practic, o să fie jale…cred că nenea Putin vrea să dividă România…luați-o ca pe o glumă, dar… mai vedem…cine mai apucă…

 7. Georgeta Lukacs // 30 iunie 2016 at 18:04 // Răspunde

  E necesara constituirea de urgenta ,in Romania ,a multor ONG-uri locale civile, finantate de la bugetul statului roman Obiectivele acestor ONG-uri civile ,nou create ,sa fie in slujba apararii drepturilor traditionale , legale ale tuturor romanilor crestin – ortodocsi, oriunde s-ar afla!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii