Noutăți

Cine va câștiga alegerile din SUA? Chinezii au aflat deja, printr-o metodă neobișnuită…

Se spune că la fotbal și la politică se pricepe toată lumea. Ba chiar și câteva creaturi mai inteligente din lumea celor care nu cuvântă.

În China trăiește o maimuțică simpatică căreia i se atribuie puteri speciale. E foarte greu de crezut, pentru un raționalist, că o necuvântătoare poate avea puteri profetice, dar nu poate fi ignorată realitatea că, în îndepărtata Chină, maimuța în cauză a devenit deja o celebritate. Haioasa și răsfățata primată a început să devină cunoscută și în Europa, de când cu penultima sa „previziune”. Cum-necum acea predicție, una fotbalistică, s-a adeverit. În ceea ce privește finala campionatului Euro 2016, maimuța (pe nume Gerda) a ales Portugalia, ca fiind viitoarea câștigătoare a titlului european (consumând fructele plasate lângă steagul lusitan).

t3

Mult mai important decât ce reprezentativă a ieșit pe primul loc la Euro 2016 este cine va deveni președintele SUA. Nu doar pentru americani, ci pentru întreaga lume. Pentru români, într-o măsură foarte mare. Având de ales între Hillary Clinton și Donald Trump, maimuțica l-a preferat pe ultimul. Ca să nu mai lase nicio urmă de îndoială asupra învingătorului, simianul a și sărutat imaginea lui Trump. Poate c-a vrut să-l felicite în avans, cine știe?!

t2

Acum, lupta dintre Trump și Clinton a devenit deosebit de strânsă, după ce FBI-ul a anunțat că vor fi relansate investigațiile legate de celebrele email-uri ale lui Hillary. Efectele nu s-au lăsat așteptate. Într-un sondaj anterior, Trump se situa cu 12 procente în urma lui Hillary. Acum câteva zile, însă, ne-a fost dat să aflăm că Donald Trump a avansat cu mare repeziciune în preferințele publicului. Conform unui recent sondaj realizat de către ABC și Washington Post, Trump și-a depășit rivala cu 1%. Acum se pare că Hillary a început să crească iar. În sondaje, nu altfel. Lupta va fi deosebit de strânsă, în orice caz.

Ce-ar mai fi de zis? Good luck, mr. Trump!

t

Autor:  Tomi Tohaneanu

Sursa: www.thesun.co.uk

Imagini: www.straitstimes.com, www.theatlantic.com, www.samaa.tv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Cine va câștiga alegerile din SUA? Chinezii au aflat deja, printr-o metodă neobișnuită…

  1. Apai,no! Ca intre neamuri….

  2. Iubitor de Adevar // 7 noiembrie 2016 at 11:50 // Răspunde

    Se pare ca America a ajuns cumva in sitatia Romaniei. Adica, sa aleaga raul cel mai mic. Sistemul isi arata adevarata fata, fata unui muribund. Nici nu mai are importanta cine va castiga alegerile in S.U.A. E clar pentru oricine ca avem de-a face cu doua personaje dubioase, deopotriva de malefice pentru toata lumea, mai putin anumite cercuri de interese. Ce va urma? Probabil tesiuni interne care vor duce la un posibil razboi civil daca nu vor fi externalizate catre un inamic din afara. Oricum ar fi, eu personal anticipez ca urmatorul mandat al viitorului presedinte al SUA nu va fi deloc unul al pacii si al prosperitatii ci dimpotriva.

  3. Iata ca maimutica clarvazatoare a avut dreptate…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii