Noutăți

Cine și cum poate controla mințile oamenilor…

  •  
  •  
  •  

Actorul Dan Aykroyd a realizat un interviu, în anul 2008, cu Britney Spears și, printre altele, a întrebat-o despre multiplele sale personalități și ceea ce crede despre controlul minții.

Interviul a fost retras de pe post în ultimul moment și nu s-a difuzat niciodată. De altfel, cunoscuta actriță Roseanne Barr a declarat cu mai multe ocazii că la Hollywood controlul minții este la ordinea zilei.

Toți cei de la Hollywood au cel puțin un prieten sau o cunoștință care a trecut printr-un proces de control al minții”, explică Barr. Prezența și influența CIA în lumea filmului de la Hollywood sunt cât se poate de reale, potrivit wired.co.uk.

Unul dintre cele mai ciudate cazuri de control al minții prin intermediul informației este dosarul website-ului MuckRock, care tratează chestiuni legate de libertatea informării (și a informației).

Aici a ajuns, în aprilie 2018, un document secret, intitulat „Efectele EM asupra corpului uman”.

Jurnalistul care a deschis și studiat conținutul documentului a avut surpriza să descopere descrieri ale unor arme numite „psihoelectronice” și „psihotronice”.

Nu în ultimul rând, se preciza că turnurile de comunicații sunt folosite în mod curent pentru a obține, atunci când este nevoie, „control al minții la nivel de populații întregi” și că există tehnologii care pot declanșa coșmaruri în masă, crampe musculare și chiar atac de cord unui mare număr de oameni.

Un cercetător american numit Barrie Trower atrage atenția că există ceea ce se numește „controlul minții cu ajutorul microundelor”, mai precis capacitatea unor agenții secrete de a dezvolta în voie tehnologii pe care oamenii obișnuiți nici nu le-ar putea bănui și care îi pot afecta fără ca măcar să știe de unde vine agresiunea.

În 1992, John St. Clair Akwei făcea senzație declarând în fața instanței că NSA, celebra agenție americană de comunicații, are tehnologii fantastice și capacitatea de a elimina oameni și apoi de a-i determina să se comporte ca niște bolnavi mintal, diagnosticați apoi ca atare, poate controla comunicațiile din întreaga lume încă din perioada imediat următoare celui de-Al Doilea Război Mondial, poate decodifica undele electromagnetice care înconjoară fiecare persoană, „având tehnologia necesară pentru a analiza orice obiect are energie”.

Jurnalista Susan Bryce a detaliat, în cadrul unui articol pentru „Exposure Magazine”, că creierul uman este foarte sensibil la unde care, dacă sunt emise sub o anumită frecvență, sunt practic imperceptibile și că acestea sunt deseori folosite în sălile de cinematograf fără ca oamenii prezenți să știe.

Mulțumită unei investigații de anvergură a prestigioasei publicații „The New York Times”, care a culminat cu o victorie răsunătoare – recunoașterea de către CIA a faptului că a derulat mulți ani programe de control al minții, cunoscute ca MKUltra – astăzi se știe nu doar că agenția a cheltuit șase procente din uriașul său buget în acest scopt.

Pentru că o parte a opiniei publice a refuzat să creadă asta, s-a cerut ca dovezile acelor experimente să devină publice, lucru care nu s-a întâmplat niciodată…


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii