Noutăți

Celebritățile fac lucruri trăsnite

  •  
  •  
  •  

Pentru a fi mai interesante sau pur și simplu pentru că nu se pot abține, unele celebrități fac lucruri greu de imaginat.

Marilyn Manson și-a agresat atât de grav un bodyguard în vârstă de 25 de ani, încât acesta a depus plângere și a detaliat felul în care rockerul l-a „înfășurat” cu picioarele fiind îmbrăcat doar într-un halat și lenjerie intimă.

În 2013, Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a încercat să se sinucidă pentru că nu i-a fost permis să meargă la un concert susținut de Manson. Tânăra și-a tăiat venele și aluat 20 de somnifere. Aflând isprava, Manson i-a dedicat în concert piesa „Disposable Teens”.

Un campion al gesturilor scandaloase este Shia LaBeouf, care a plagiat, apoi a plagiat scuzele pe care le-a rostit vizavi de plagiatul inițial, iar într-o zi a apărut în public cu o pungă de hârtie pe cap, inscripționată „Nu mai sunt faimos”.

Maestru al disimulării faciale, Nicholas Cage este omul care a cumpărat o proprietate potențial bântuită de stafii ca să scrie un roman horror care nu a văzut vreodată lumina tiparului și a achiziționat apoi un cap de dinozaur care fusese furat, precum și o insulă din Bahamas, plină de cranii de pigmei.

Una dintre cele mai trăsnite întâmplări vine dinspre Lady Gaga, care a urinat, la un moment dat, într-o cutie de conserve, fiind foarte presată. Andy Cohen a păstrat lichidul, care ulterior a fost decantat, iar cineva a creat un… parfum pornind de la „emisia” cântăreței.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii