Noutăți

Celebrităţi care seamănă perfect, deşi le despart chiar și sute de ani. Galerie foto

 •  
 •  
 •  

Deşi fiecare om este unic în felul său, dintre atâtea miliarde de oameni care au trăit în istoria recentă, e imposibil să nu existe asemănări de ordin fizic între indivizi.

Totuşi, uneori seamănă puţin, dar alteori nu ai cum să nu rămâi mască după ce vezi asemănările incredibile dintre două persoane care au trăit la zeci sau chiar sute de ani distanţă. Iată câteva exemple:

Sursa: http://www.cespun.eu/celebritati-care-seamana-perfect-desi-sunt-sute-de-ani-intre-ele/

Peter Dinklage, din Game of Thrones şi tabloul lui Diego Velazquez, “Portretul lui Sebastián de Morra”

Jennifier Lawerence şi Zubaida Tharwat, o actriţă egipteană

Pictorul român Nicolae Grigorescu şi celebrul actor Orlando Bloom

Alec Baldwin şi Preşedintele american Millard Fillmore

Leonardo DiCaprio şi Judy Zipper

 

Cântăreţul Justin Timberlake şi un tâlhar de pe timpuri

Sylvster Stallone şi Papa Grigore al IX-lea – cu o diferenţă de aproape 800 de ani între ei.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, şi Regele Spaniei, Filip al IV-lea

 

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

14 Comments on Celebrităţi care seamănă perfect, deşi le despart chiar și sute de ani. Galerie foto

 1. Interesant…aceasta ma duce oarecum cu gandul la toria reincarnarii sufletului acceptata se pare si de catre biserica crestina pana pe la jumatatea secolului IV.

 2. ( scuze, n-am fost suficient de atenta…”teoria” :))

 3. și totuși tabloul nu este complet….
  Lângă Grigorescu și Bloom este locul lui Daniel Roxin :)))

 4. Nici o reincarnare!Noi traim mai departe prin copii si nepoti …s.a.m.d.!Este vorba de dominanta si recesivitatea genelor transmise de-a lungul timpului.Cei care se aseamana pot fi rude foarte indepartate.Mai clar;genele recesive ,pot deveni dominante, dupa foarte mult timp!De aceea seamana.

  • Bravo! era nevoie de vocea ratiunii si de INFORMATIE

   • ..dar exista si posibilitatea ca la un moment dat datorita inversiunii genelor(mecanism inca neexplicat),sa fii propriul tau stra-stra-stra-nepot!Intr-un corp nou sa fie o mare parte din tine.Posibil!Ai uneori vise cu lucruri care crezi ca t-i se intimpla tie.Dar nu este asa!Din varii motive subconstientul citeste informatii stocate genetic,care pot fi transformate in imagini de scurta durata.Nu toate visele sunt ,,doar vise”!Bun!Sa presupunem ca Dumnezeu este ,,codul”,iar noi suntem asemenea fractalului Mandelbrot,frinturi de cod identice cu codul(chipul si asemanarea sa).Dar orice cod trebuie sa aiba o finitate.Ma rog,printr-o aproximare,cel putin.Trebuie sa faci un pas.Insa il vei imparti in jumatate.Jumatatea ramasa o vei imparti in jumatate…si asa maideparte.Teoretic nu vei face pasul niciodata!,,Aproximind”,da!Si vei incepe un nou pas.Posibilitatea de a fi….

 5. Talharul de pe timpuri seamana mai bine cu Justin Timberlake decat seamana Justin Timberlake cu Justin Timberlake. 🙂

 6. E o chestiune statistica… Numarul de combinatii de gene care asigura fizionomia e limitat, iar probabilitatea de a aparea aceeasi combinatie este, sa zicem, de 1 la 1,000,000 (creed ca e chiar mult mai mare). Asta inseamna ca intr-o populatie de 1 mil. de indivizi (de acceasi rasa!) sunt sanse sa gasesti 2 indivizi cu fizionomie identica. In mod normal un om nu poate memora fizionomia a 1 milion de oameni, dar internetul poate! Si iata minunea! QED

 7. Asemanarile sunt doar in anumite poze. De ex. Orlando Bloom seamana putin cu Nicolae Grigorescu doar in acea poza, in alte poze nu se aseamana deloc dar si in realitate nu sunt asemanari, difera structura fetei, maxilarul, nasul, ochii…si daca i-am cunoaste pe fiecare in realitate vom observa diferente si mai mari de la mimica fetei, limbajul trupului pana la caracterul propriu-zis, oamenii sunt diferiti in poze fata de realitate, chiar si oglinda ne schimba putin. Cu putin machiaj, cu o coafura adecvata, in anumit context, pozitie si varsta oricine se poate asemana in poze cu foarte multi oameni din prezent si daca vorbim de toata istoria fotografica a omenirii si urmam principiul probabilitatii am putea gasi persoane absolut identice cu noi.

 8. De multe ori ne intrebam de ce ni-se intampla lucruri,si de ce cele mai multe dintre ele sint rele!Tocmai de aceea,platim pentru greselile celor a caror le suntem urmasi.Venim pe lume cu un rost,sa incheiem niste “socoteli”neplatite de altii s-au neterminate,bune s-au mai putin bune!

 9. Viorel Voaidas // 30 aprilie 2016 at 13:17 // Răspunde

  În articol sunt prezentate asemănările între celebrități, ora câte sunt între oameni obișnuiți ?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii