Noutăți

Cel mai scump parfum din lume are un preţ uluitor

În anul 2011, compania DKNY a lansat un parfum exclusivist, care imediat avea să cucerească topurile şi să devină instantaneu cel mai scump parfum din lume. Pentru producerea sa, compania a colaborat cu celebrul designer de profil, Martin Katz pentru a crea o ediţie de lux.

Recipientul în care se vinde acest parfum este alcătuit din aur alb şi galben de 14 carate şi conţine un număr de 183 de safire galbene, 2.700 diamante albe, un turcoaz Paraiba turmalin din Brazilia de 1,6 carate, un safir Cabochon de 7,18 carate din Sri Lanka, 15 diamante roz din Australia, un rubin de 3,5 carate, un diamant de 4,03 carate, şi un diamant galben de Canare de 2,43 carate.

De fapt, recipientul în care se vinde, conţine un total de 2.909 pietre preţioase, majoritatea acestora fiind de dimensiuni milimetrice. Pentru a face un singur recipient, este nevoie de aproape 1.500 de ore de muncă minuţioasă. Experţii declară că parfumul în sine, are un miros combinat de mere aurii, cu miseasmă de flori de portocal şi pere Mirabelle. Inima sa opuletă oferă un miros floral de trandafiri albi înconjurat de crini de Casablanca, orhidee vanilate, mosc şi urme de aromă de lemn de santal şi teak.

Acest parfum de damă costă 1 milion de euro bucata!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa


1 Comment on Cel mai scump parfum din lume are un preţ uluitor

  1. …cum se numeste acest parfum ???…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii