Noutăți

Cel mai scump hotel din lume se deschide în China. Vezi cum arată construcția de peste 1 miliard de euro. GALERIE FOTO

De inspirație barocă, cel mai luxos și scump hotel din lume prinde contur în orașul Macao, China. Imensa construcție, a cărei inaugurare va avea loc în această vară, a costat peste 1 miliard de euro… Hotelul dispune de 200 de apartamente cu o suprafaţă de 185 de metri pătraţi şi alte 31 cu o suprafaţă de  2700 de metri pătraţi. Fiecare cameră are majordomul ei, iar o flotă întreagă de Rolls-Royce Phanton cu tot cu șoferi le vor sta la dispoziție clienților spre închiriere.

Încă nu au fost date publicității prețurile practicate, însă potrivit evaluatorilor imobiliari, cel mai probabil o cameră va costa peste 30.000 de mii de dolari pe noapte, mai ales că fiecare cameră în sine este unică. Fiecare detaliu este diferit de la o cameră la alta. Există diferite piese de mobilier, sculpturi, țesături sau veselă, numitorul lor comun fiind doar stilul baroc.

 

hotel3 hotel2

hotel9

Oaspeții vor avea acces la apartamentele lor, prin intermediul ascensoarelor, care se deschid în mod direct într-un hol privat. Majordomii au fost instruiți de către  MCM Palace Consultants și vorbesc limba engleză în mod fluent, iar șoferi au fost instruiți pe străzile din Marea Britanie.

hotel10

” Împreună cu echipa mea am pus fiecare strop de creativitate și pasiune în munca noastră, am vrut ca acestui proiect să nu-i lipsească nimic, fiecare detaliu este perfect. Oaspeții noștri vor găsi aici ceva remarcabil, dincolo de orice altă experiență avută până acum. Brandul nostru reprezintă o viziune unică a unui stil de viață luxos, bazat pe tradițiile stilul arhitectural baroc, care îmbrățișează elemente moderne. Numele de “13” a reflectat cel mai bine această combinație a hotelului nostru de inspirație barocă cu a  accentelor contemporane”, a declarat Stephen Hung, dezvoltatorul grandiosului complex.

Stilul baroc este caracterizat de monumentalitatea clădirilor şi excesivitatea decorării interioare şi exterioare a acestora. Acesta a fost îmbrățișat în secolele al XVII-lea şi al XVIII-lea de către imperiile coloniale ale Spaniei, Portugaliei, Franţei, Angliei peste tot în lume unde acestea au fondat colonii.

hotel4 hotel5

sursa: dailymail.co.uk

traudcere și adaptere: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Cel mai scump hotel din lume se deschide în China. Vezi cum arată construcția de peste 1 miliard de euro. GALERIE FOTO

  1. Wow bravo lor, îi admir ,acest dragon nu mai poate fi oprit!

  2. Mda!… Avem si noi ..inaintea lor…doar ca la noi se plateste 30.000$ pe ziua dormita…:)

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii