Noutăți

Cel mai mare festival al zăpezii din lume – Peste 250 de sculpturi imense de gheață sunt expuse anual în Japonia (galerie foto)

Festivalul de zăpadă din Sapporo, Japonia, este cel mai mare evenimente de acest fel din lume. Anual, peste 250 de sculpturi din gheață sunt create de echipe de sculptori veniți din toate colțurile lumii. Subiectul creațiilor este la libera alegere a artiștilor, iar în cadrul festivalului găsim sculptate de la personaje de desene animate și până la construcții imense. Pentru realizarea sculpturilor de gheață se folosesc peste 6.000 de camioane de zăpadă, iar lucrările stau „în picioare” până în jurul zilei de 13 februarie, totul depinzând de condițiile meteorologice.

snow-festival-japan17[2] snow-festival-japan16[2] snow-festival-japan15[2] snow-festival-japan13[2] snow-festival-japan12[2] snow-festival-japan10[2] snow-festival-japan9[2] snow-festival-japan8[2] snow-festival-japan7[2] snow-festival-japan3[5] snow-festival-japan1[2] snow-festival-japan4[2] snow-festival-japan2[6]

sursa: http://www.amusingplanet.com/2011/02/magnificent-sculptures-at-62nd-sapporo.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii