Noutăți

Cel mai frumos video de Crăciun

  •  
  •  
  •  

Cursa celor mai mediatizate sau a celor mai frumoase reclame de Crăciun este în plină desfășurare! Se cunoaște fenomenul comercializării celei mai sfinte sărbători a creștinătății, lucru ce duce la o incredibilă concurență între firmele care produc reclame personalizate pentru aceste sărbători.

Anul acesta votul pentru cel mai frumos video dedicat cumpărăturilor de sărbători este atribuit filmulețului de 2 minute în regia companiei John Lewis, o producție realizată în studiourrile Warner Brothers și a cărei producție a costat… nici mai mult, nici mai puțin de 1 milion de lire sterline, declară ziarul The Telegraph din Marea Britanie.

Filmulețul denumit “Omul de pe lună” este într-adevăr o povestioară care te emoționează.

mo_figure_om_150915

O fetiță pe nume Lily își petrece o mare parte din timpul său privind printr-un telescop. Ea descoperă un bătrân îmbrăcat în niște haine ponosite care locuiește într-o căsuță pe lună! Bătrânul este trist și singur, lucru ce o înduioșează pe fetița care caută metode de a intra în contact cu el. Însă toate încercările sale eșuează. Dar, în ziua de Crăciun, un colet zboară cu ajutorul unor baloane, ajungând la bătrânul de pe lună. Este un cadou de la fetiță, un telescop prin care bătrânul să privească și să nu se mai simtă singur și trist… pentru că cineva acolo pe pământ se gândește la el.

O mare parte din bugetul acestui filmuleț a fost cheltuit pentru recrearea lunii în studiourile Warner Brothers, în luna iulie a acestui an, utilizându-se 10 de tone de bentonită si 100 de kilograme de piatră ponce. Rocile sunt realizate din polistiren, acoperite în ghips de Paris. A fost nevoie de trei săptămâni pentru a filma.

Lăsând la o parte nerespectarea legilor astrofizicii, filmulețul, care nu are nici un dialog, doar muzica pe fundal, își propune să demonstreze într-un mod inedit că a dărui este mai important decât a primi.

Traducerea și adaptarea Mădălina Corina Diaconu

Sursa: telegraph.co.uk, johnlewis.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Cel mai frumos video de Crăciun

  1. Pe langa mesajul de Crăciun, se sugerează subtil și existența ființelor inteligente pe alte planete.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii