Noutăți

Cea mai subțire tabletă din lume: Galaxy Tab S2

  •  
  •  
  •  

Telefoanele au devenit mai mari, laptop-urile au început să se micșosereze, iar tabletele sunt la modă!

Samsung a anunțat gama de tablete Galaxy Tab S2, care a obținut titlul de cea mai subțire tabletă din lume, de la iPad Air 2, Sony Xperia Tablet Z4, și Dell Venue 8 7000 până în prezent. Gigantul sud-coreean a declarat că noile sale tablete vor fi disponibile începând cu luna august, dar nu a anunțat prețurile.

00_SM-T815_Black_black_Standard_Online_S1
Tabletele Samsung vin echipate într-un cadru de metal care măsoară doar 5.6 mm grosime, în timp ce recordul anterior a fost dat de modelele Apple, Sony și Dell cu 6.1 mm.

Noile modele Galaxy Tab S2, vin cu scanere de amprente integrate. Comparativ cu anul trecut, Galaxy Tab 10.5 și 8.4 S, noile tablete au ecranele mai mici, o greutate de 265 grame, lucru ce-i conferă statutul de cea mai ușoară din categoria de tablete. Galaxy Tab S2 este dotată cu două posibilități de memorie internă – 32GB și 64GB.

În plus, Galaxy Tab S2 permite utilizatorilor să vizualizeze și să ruleze aplicații simultan, să navigheze cu ușurință între mai multe aplicații simultan. Galaxy Tab S2 oferă, de asemenea, o structură de stocare îmbunătățită, care face localizarea fișierelor mult mai simplă.

Comentând cu privire la noua tabletă, JK Shin, CEO și președinte al IT & divizia de telefonie mobilă la Samsung Electronics, a declarat, “Galaxy Tab S2 este nu numai cea mai comprimată și mai subțire tabletă realizată vreodată, dar oferă utilizatorilor, acces mai ușor și mai rapid la o vizualizare superioară și mai multe aplicații.”

Samsung-Galaxy-Tab-2-7.0sursa: samsungmobilepress.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Cea mai subțire tabletă din lume: Galaxy Tab S2

  1. tot mai multe articole dinastea trebuie. Se potriveste la fix cu situ. Totusi ar contrazice unele emisiuni in care explici cum unele aparate fac ravagii prin unde raufacatoare.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii