AIM radionica curs online

Noutăți

Cea mai mare plajă artificială din lume se află în Japonia și deține câteva recorduri. Hai să vezi cum arată în interior!

Plajele artificiale câștigă popularitate în întreaga lume. Le putem vedea în Monaco, Hong Kong, Paris, Berlin, Rotterdam, Toronto și altele, dar cea mai mare dintre ele este Seagaia Ocean Dome din Miyazaki, Japonia.

Acesta face parte din stațiunea Sheraton Seagaia, are o lungime de 300 de metri și o lățime de 100 de metri, un vulcan fals, nisip și palmieri artificiali și cel mai mare plafon retractabil din lume. Temperatura aerului este menținută în interior la aproximativ 30 de grade Celsius iar cea a apei la 28 de grade. Vulcanul devine activ la fiecare 15 minute iar valurile incredibil de real create lovesc plaja spre încântarea surferilor.

Complexul poate găzdui 10.000 de turiști, dar ceea ce este și mai interesant este faptul că la doar 300 de metri distanță de dom există o plajă naturală însă una care a ajus să fie foarte puțin frecventată de turiști, datorită construirii plajei artificiale. Cei mai mulți japonezi susțin că sunt atrași de dom datorită condițiilor oferite de dezvoltatori. Domul Oceanic a fost deschis în anul 1993, iar cei mai mulți turiști au fost înregistrați în anul1995 când circa 1,25 milioane de oameni au venit să se bucure de briza „oceanului” aici.

ocean-dome-6[2] ocean-dome-4[2] ocean-dome-3[2] ocean-dome-2[3] ocean-dome-1[3]

sursa: gadling.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Cea mai mare plajă artificială din lume se află în Japonia și deține câteva recorduri. Hai să vezi cum arată în interior!

  1. nu se compara cu originalul

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii