Noutăți

Cea mai mare inovație din domeniul panourilor solare: este subțire, flexibil și cântărește… cu 80% mai puțin decât panourile clasice!

  •  
  •  
  •  

Panourile solare devin din ce în ce mai subțiri. Iar acum au fost create și panourile solare… flexibile. eArche reprezintă un tip de panou solar ultra-subțire și super-flexibil. Acest nou tip de panou solar poate fi aplicat în orice zonă expusă zilnic la Soare: pe fațadele clădirilor, pe acoperișurile autobuzelor ori pe capotele automobilelor electrice, sporindu-le autonomia. Acest nou tip de panou solar oferă nenumărate posibilități de utilizare. Soare să fie!

a

eArche se bazează pe un material compozit, asemănător celui folosit pentru ferestrele avioanelor, care este cu aproape 80 la sută mai ușor decât panourile fotovoltaice convenționale. Se consideră că eArche este cea mai importantă inovație din ultimul deceniu, în industria panourilor solare.

d

Multe companii, persoane sau asociații de proprietari nu își puteau permite, până acum, să monteze panouri solare clasice pe clădiri, din cauza greutății sporite a acestora. Dar cu totul altfel vor sta lucrurile, de acum înainte, existând posibilitatea instalării unor panouri solare de tip nou, cu 80% mai ușoare și extrem de adaptabile la diferitele suprafețe-suport, prin deosebita lor flexibilitate!

f

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: inhabitat.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Cea mai mare inovație din domeniul panourilor solare: este subțire, flexibil și cântărește… cu 80% mai puțin decât panourile clasice!

  1. Cred ca este important si randamentul, cu cat scade randamentul la cresterea temperaturii, cu cat scade randamentul cu trecerea timpuui etc. Mai sunt multe aspecte…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii