Noutăți

Cea mai eficientă metodă de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice

 •  
 •  
 •  

Dificultăți de concentrare, indispoziție, stare de oboseală – sunt doar câteva dintre aspectele negative cu care ne confruntăm zilnic. Expunerea frecventă la surse precum: Wi-Fi, antene de telefonie, telefoane mobile GSM, tablete, cuptoare cu microunde ș.a., prezintă un risc major pentru sănătate din cauza radiațiilor nocive pe care le emit.

Cum se poate explica acest aspect?

În 1954 omul de știință Herbert König împreună cu echipa Schumann a ajuns la concluzia că rezonanța pământului este de 7,83 Hz. Această descoperire a fost testată și confirmată de mai mulți oameni de știință, iar de atunci pulsul pamântului poartă denumirea de Rezonanța Schumann. Cu toate că existența acestei rezonanțe este un fapt științific stabilit, sunt destul de puțini cei care înțeleg pe deplin importanța acestei frecvențe în ceea ce privește noțiunea de viață.

Dr. Anker Mueller a fost surprinsă să descopere că frecvența pământului se potrivește exact cu frecvența creierului uman. Herbert König care a devenit succesorul lui Schumann la Universitatea din München, a demonstrat o legătură clară între Rezonanța Schumann și undele cerebrale. El a comparat înregistrările EEG ale omului cu câmpurile electromagnetice naturale ale mediului (1979) și a constatat că frecvența principală (7,83Hz) produsă de oscilațiile Schumann este extrem de aproape de frecvența undelor alfa.

protectie_radiatii

Cercetarea realizată de E. Jacobi de la Universitatea din Dusseldorf a arătat că lipsa undelor Schumann conduce la probleme de sănătate mintală și fizică în corpul uman. Un studiu realizat într-un buncăr subteran și ecranat de câmpuri magnetice, a demonstrat că studenții voluntari care au trăit în incinta acestuia timp de patru săptămâni au suferit de stări emoționale de teamă și migrene. După adăugarea unui oscilator Schumann (fără ca studenții să știe), starea de sănătate a voluntarilor s-a echilibrat.

Cum poate fi redus gradul de nocivitate?

Efectele radiațiilor emise de dispozitivele cu care intrăm zilnic în contact pot fi combătute în mare parte prin intermediul dispozitivului Vital Protect, aparat care emite pe frecvența Schumann de 7,83 Hz. Cu un design plăcut, practic și ușor de folosit, Vital Protect este indicat atât copiilor, cât și adulților pentru folosirea zilnică. Printre cele mai importante beneficii sezizate în urma testelor efectuate, se numără:

 • amplificarea vitalității;
 • fortificarea sistemului autoimunitar;
 • determină o creștere a rezistenței la stres și oboseală;
 • protejează împotriva radiațiilor telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemițătoarelor;
 • genereză o frecvență benefică la nivelul creierului;
 • mărește rezistența la poluarea fonică.

Chiar dacă nu te poți lipsi de telefonul mobil, calculator sau tabletă, poți purta mereu cu tine aparatul Vital Protect pentru o stare mai bună de sănătate și poftă de viață. Detalii pe:

www.aimgroup.ro/vitalprotect

Roxana Mureșan


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Cea mai eficientă metodă de protecție împotriva radiațiilor electromagnetice

 1. cum nu am bani de vital protect si astept ca pretul lui sa scada , pentru a fi mai accesibil , eu de multi ani beau apa de shungit , iar dupa ce folosesc chipsurile de shungit ( 6 luni ) , nu le arunc ci le depozitez in apropierea surselor de radiatii electromagnetice nocive – calculator , televizor , mobil si desigur langa pat . nu se compara , dar … decat nimic … .

 2. Acu’vreo doua decenii locuiam intr-un apartament micut,confortabil,care avea o singura hiba;era plin de tintari.Orice insecticid am folosit, doar le marea pofta de mincare.,,Taie o ceapa in doua si pune-o pe noptiera!”-mi-a suflat un invatat.As,aratam a doua zi ca Dresda dupa bombardament!Atunci am gasit eu ceva care,ai scotea din ascunzisuri si i-am casapit unul cite unul cu ajutorul unei banale cutii pentru banda de izolat,putina vaselina si o tija de lemn.Si diavolul al alungi doar cu,,Piei,dispari”,ca nu-i invizibil,doar ca nu vrei sa scapi de el!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii