Noutăți

Cea mai căutată jucărie din acest an: roboțelul activat cu ajutorul telefonului mobil. Video

  •  
  •  
  •  

Roboțelul BB-8 a fost creat pentru a copia droizii din filmele știițifico fantastice, în acest caz cu o referire clară la filmul Star Wars. Roboțelul a fost proiectat ca o jucărie, dar mulți cred că poate fi considerat un droid.

Este nevoie de un program special încărcat pe telefonul mobil pentru a-l putea porni pe micul roboțel și pentru a-l putea controla. Bazat pe interacțiune, BB-8 va arăta o serie de expresii și chiar va reacționa atunci când i se va da o comandă vocală.

În momentul de față, datorită lunii cadourilor, acest roboțel bate recordul la vânzări și la listele pentru Moș Crăciun din întreaga lume. Jucăria a fost lansată pe piață în luna septembrie a acestui an.

Star_wars_droid_to_3428715b
Droizii sunt mașini robotizate, așa cum se regăsesc în cărțile ți filmele din seria Star Wars. Creat în mod special pentru Star Wars de specialistul în efecte speciale John Stears, termenul și funcționalitatea droidului provine de la formula de android, un cuvânt rezervat inițial pentru roboții destinați să acționeze ca un om. Cuvântul droid este o marcă înregistrată a Lucasfilm Ltd.

Termenul de Droid a fost folosit primă dată într-o poveste scrisă de Mari Wolf “Roboți ai lumii! Ridicați-vă!”, publicată în “If Worlds of Science Fiction” în iulie 1952.

sursa: sphero.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii