Noutăți

Ce spune Trump despre Conspirația Globală și Elitele din umbră care vor să controleze lumea?

 •  
 •  
 •  

Pe site-ul cotidianul.ro descoperim un fragment foarte interesant dintr-un discurs susținut de Donald Trump acum o lună, în timpul campaniei electorale…

Donald Trump: “Există o elită globală care are un plan pentru continuarea dominaţiei asupra poporului american. Hillary Clinton face parte din această elită, care este susţinută de presă şi de elemente infame din guvernul american care promovează o agendă globalistă. Această elită poate influenţa totul, de la statisticile financiare, sondaje, decizii birocratice şi până la rezultatul alegerilor. Cei care controlează pârghiile puterii la Washington şi cei care au interese speciale la scară globală se asociază cu aceşti oameni care nu se gândesc la binele vostru” (Revista americană Time)

În pofida tuturor sabotajelor din campanie, a presei care a susținut-o aproape în exclusivitate pe Hillary Clinton, Trump reușește, totuși, să câștige. Acest lucru este surprinzător într-o țară în care democrația este doar de fațadă, liderii celor două partide fiind frați de cruce în aceleași organizații oculte. Așadar, cum a reușit Trump să căștige, în condițiile în care alegerile electronice pot fi manipulate de păpușarii globaliști, în condițiile în care ei sunt tăticii ambelor partide? E o adevărată enigmă, cu atât mai mult cu cât bursa de pe Wall Street, spre deosebire de restul burselor lumii, a început ziua victoriei lui Trump cu o creștere semnificativă…

soros-hillary-2

În acest context, o nouă teorie a conspirației iese la lumină: dacă elitele îl doreau chiar pe Trump? De ce? – ne-am întreba, în mod firesc. Doar omul a atacat aceste elite din toate pozițiile… Păi, poate că elitele vor destabilizarea SUA și a economiei globale pentru a trece la următorul nivel de control. Un conflict cu arme de foc între susținătorii lui Trump și adversarii săi civili, ar putea justifica introducerea unei legi care să oblige cetățenii americani să predea armele (mai tot americanul are o armă de foc), iar pe de altă parte ar putea introduce noi legi Big Brother care să ducă controlul populației spre perfecțiune.

Mai mult decât atât, să nu uităm că elitele globaliste au făcut cele mai mari progrese în visul lor de a crea un Stat Global, cu un Guvern Global aflat în mâinile lor, tocmai după crizele majore economice sau militare. Iar acești oameni sunt în stare de orice!

Așadar, să fi ajuns Trump președinte pentru că păpușarii și-au dorit asta? Rămâne de văzut. În orice caz, bătălia pentru conducerea Americii nu s-a încheiat!

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Ce spune Trump despre Conspirația Globală și Elitele din umbră care vor să controleze lumea?

 1. Nu au dorit sa iasa, Trump a crescut in sondaje pe masura ce era demonizat de presa mainstream iar Hillara Clinton a inceput sa-i desconsidere fatis pe sustinatorii lui, care au fost demonizati si ei, la randul lor. Razboiul este, de fapt, in randul elitelor: “globalisti moderati” versus “globalisti extremi” si intrebarea este ce vor face, acum, cei din urma. Isi vor schimba tactica?

 2. Sa zicem pe moment ca binele a câștigat contra râului.

 3. In sfarsit cineva care pune problema lucid!
  Bravo domnule Adrian Albu!

  Cam pe acolo sta treaba. Pe la armele pe care le detin americanii. Vin vremuri grele, dragii mei.

 4. pai si mainstreamul de cine e controlat?

 5. cetățeanul tulburat // 13 noiembrie 2016 at 7:03 // Răspunde

  Toată campania a fost un teatru, iar ce se întâmplă acum cu cele demonstrații cam tot pe acolo e, se aruncă cu praf în ochi, hilara și-a acoperit spinarea cu rățoiul.
  Au rămas comisioanele la ea, iar pretenarii mai de pe toate meridianele au rămas cu dejtu’n gură! Apoi anunțul făcut la ora târzie din noapte, i-a scuturat de parale pe mexicanii înstăriți, toate bursele au luat-o la vale, numai indicii lor și cei de la răsărit au luat-o în sus. Rățoiul se dă smardoi, dar de fapt e asul din mâneca elitei…au pus pe cine “trebuia” ca să schimbe din regulile jocului…

 6. Buna ziua!Citit “www.meritocratia.ro”!La revedere!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii