Noutăți

Ce spune scrisul de mână despre personalitatea noastră

Este de-a dreptul uimitor cât de mult ne poate spune scrisul de mână despre o anumită persoană. La fel ca și limbajul corpului, forma scrisului sau modul în care ținem stiloul în mână ne pot oferii indicii prețioase despre caracterul omului din fața noastră.

Când se analizează scrisul, specialiștii se uită în primul rând la dimensiunea literelor. Dacă textul de mână conține multe litere de dimensiuni mari, se crede că acea persoană este una extrovertită, încrezătoare și sociabilă. Nu se rușinează ușor și îți va spune mereu ceea ce gândește, indiferent de consecințe. Dacă scrisul este micuț, îngrijit, probabil că acea persoană este una introvertită. Concentrată pe detalii, atentă cu persoanele din jur și timidă. Îi va analiza mereu pe cei din jurul său înainte de a deveni încrezătoare și confortabilă în compania lor.

Distanțele mari dintre cuvinte indică faptul că acea persoană are probleme cu încrederea în sine. Este predispusă la singurătate, încearcă să evite pe cât posibil contactul cu alte persoane. Spațierea medie arată că acest disconfort creat de cei din jur nu este prezent, iar dacă vedeți un scris îngrămădit, ei bine autorul s-ar putea să fie o persoană sensibilă și emotivă.

În cazul în care scrisul este drept, acea persoană este una practică și echilibrată, are controlul asupra emoțiilor și situațiilor din jurul ei. În cazul în care scrisul este înclinat spre dreapta, s-ar putea ca acea persoană să fie mai puțin echilibrată și mult mai deschisă la experiențe noi. Asta în timp ce se crede că persoanele care au un scris înclinat spre stânga sunt precaute și timide. Nu le place să fie în centrul atenției, însă sunt excelente în munca în echipă.

Un alt lucru analizat este modul în care se pune, la propriu, punctul pe „i”. Dacă punctul este de mari dimensiuni, cel mai probabil, acea persoană are o imaginație bogată. Este un visător. În cazul în care se utilizează o liniuță, acea persoană este una critică și analitică. Un cerc sau un alt simbol în loc de un punct arată că acea persoană este creativă și acționează adesea copilărește. Îi place să se joace și să profite de fiecare oportunitate pe care viața i-o oferă.

sursa: brightside.me

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii