Noutăți

Ce spune despre LUPUL DACIC una dintre cele mai mari firme de software din LUME…

 •  
 •  
 •  

Stindardul de luptă al strămoșilor noștri geto-daci este cunoscut astăzi de aproape un miliard de oameni de pe întreg mapamondul mulțumită uneia dintre cele mai mari și mai prestigioase firme de software din lume – BITDEFENDER. Românii care au înființat această firmă și-au asumat acest simbol și l-au promovat pe produsele lor, cele mai bune programe antivirus din lume.

Iată ce spun cei de la BITDEFENDER, pe siteul lor, despre DRACONUL DACIC:

“Rădăcinile noastre

Dacia era un teritoriu din Europa în care se află în prezent România, Moldova și părți ale Ucrainei, Serbiei de Est, Bulgariei de nord, Slovaciei, Ungariei și sudului Poloniei. Cei care locuiau pe acest teritoriu erau cunoscuți sub numele de daci și erau renumiți pentru curajul în luptă. Când porneau la luptă, duceau cu ei “Draconul dacic” – simbolul lor, care avea înfățișarea unui dragon cu fălcile deschise, similare cu cele ale unui lup.

Steagul de război cu simbolul jumătate lup-jumătate dragon era purtat pe o lance de către un călăreț. În timp ce acesta călărea, aerul care pătrundea în deschiderea gurii Dragonului genera un sunet ascuțit, creând impresia că era viu și periculos. Aceasta nu doar că încuraja luptătorii, dar speria și inamicii și îi ajuta pe daci să câștige.

Draconul dacic este un simbol care poate fi admirat și acum pe Columna lui Traian din Roma, pe monezile romane ale Daciei și pe Arcul lui Galerius din Salonic.

Ducem mai departe tradiția strămoșilor noștri daci ca simbol al curajului, hotărârii și victoriei în lupta noastră contra amenințărilor online.

Marca noastră

Fiind un domeniu al inteligenței, securitatea datelor este o industrie în care doar cea mai clară viziune, cea mai sclipitoare minte și cea mai adâncă perspectivă pot câștiga — un joc cu marjă de eroare zero.

Sarcina noastră este să câștigăm de fiecare dată, de o mie de ori dintr-o mie și de un milion de ori dintr-un milion. Și reușim. Dominăm industria nu doar prin menținerea celei mai clare viziuni, a celei mai ascuțite minți și a celor mai complexe informații, dar și fiind cu un pas înaintea tuturor – fie că este vorba despre hackeri sau despre colegi experți în securitate.

Introducem sclipirea minții noastre colective în avatarul mărcii noastre cu Lupul dacic. Această sclipire este super-puterea noastră și o amplasăm în centrul tuturor produselor și soluțiilor noastre inovatoare. Avatarul mărcii cu Lupul dacic luminos este acum de partea clienților, bazat pe o intuiție studiată, creat pentru a proteja contra tuturor pericolelor ascunse în complexitățile mediului virtual.”

Sursa: http://www.bitdefender.ro/

 

bitdefender-2


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

15 Comments on Ce spune despre LUPUL DACIC una dintre cele mai mari firme de software din LUME…

 1. Ce ar însemna domnilor dacă printr-un referendum ne-am numi DACI , și țara DACIA ?
  Atunci cum le-ar mai zice la “cei bruneți ” în loc de rromi ?

 2. Eu aș pune și pe drapel LUPUL DACIC !

 3. cetățeanul tulburat // 11 august 2015 at 7:04 // Răspunde

  Mai bine lăsăm numele țării așa cum este, nu merităm să purtăm numele strămoșilor noștri…Au avut alții grijă să ne schimbe intr-un neam de traistă, un neam de hoți, vânzători de patrie…cred că ne-am face strămoșii de râs, numindu-ne daci.

 4. Daca am fi fost asa buni sarmisegetuza ar fi fost cum e Roma astazi si columna lui traian arfi fost in RomAnia de astazi si nu la Roma in Italia

 5. si columna lui Traian ar si fost columna lui Decebal

 6. Viorel Dorneanu // 2 ianuarie 2016 at 11:57 // Răspunde

  Jos pălăria!
  Ne punem cușma cu moț!
  VioDOR

 7. Bravo, cetateanul tulburat. Romanii de astazi suntem pielea a 7-a de pe …. . Roata a 5-a de la caruta. Nu meritam sa fim urmasi dacilor. Stramosii nostri au luptat pentru ideologia lor, religia,limba si tara lor cel putin 2-3 mii de anii si noi am distrus tot incercand sa ne asumam o istorie falsa…de dragul sa ne numim un popor latin in ultimii 50-100 de ani..si am vandut in ultimul sfert de secol si ce o mai ramas. pe nimic..Sunt mandru ca sunt urmasul dacilor dar in acelasi timp rusine de ce suntem azi…

  • frate… astazi razboaiele nu mai sunt pe fata. alea vizibile sunt numite razboaie asimetrice. iar cele inteligente ramin in umbra…

 8. Imi vine sa plang de ce se intampla in tara mea.Am fost nevoit sa plec in ”99 in Spania pt ca m-am gandit ca asa pot sa fac ceva mai bun pt copilul meu.Nu a trecut nici o zi sa nu suspin pt tara mea,dovada ca nu m-am acomodat sufleteste de Spania,si am parasit-o dupa 16 ani.Am venit mai aproape de tara,in Austria,dar tot cu gandul la neamul meu,la casa mea ,la tot ce e mai frumos in lumea asta,Tara Mea.Imi plange sufletul ca inca nu s-a ridicat un suflet cu adevarat romanesc ,cu o inima care sa-i bata pt tara lui si sa faca ceva pt semenii lui,sa poata readuce numele de DACIA si de DACI pe plaiurile noastre.Dar ptr asta trebuie sa ne schimbam noi.Stramosii nostri nu erau hoti ,mincinosi sau tradatori.Nu isi fura sau expluta pe Fratele lui de sange ci il ajuta cand avea nevoie de ajutor.Imi pare rau de tot ce se intampla,si ma rog Bunului DUMNEZEU sa aiba mila de noi.

  • Doru Dascalu // 11 aprilie 2016 at 17:45 // Răspunde

   Ce plângem în sinea noastră după comunism! Vrem să trăim în capitalismul democratic, dar cu un ”tătuc” precum Ceaușescu, care ”să facă” el pentru toți. Băi ”dacilor” în democrație soarta ți-o faci tu cu mâna ta. Dacă ai mână proastă, legată de o minte proastă, atunci vei vota doar căcați ca să te conducă. Că pe ăștia îi consideri tu superiori. Dacă apare vreunul dintre voi să dorească să candideze pentru voi, înjurați-l și persiflați-l. Luați-l cu ”ce bă ești tu mai diștept„. Băi din păcate sunt mulți deștepți în țara asta, dar stau deoparte că le e rușine de rușinea proștilor care votează ca vitele.

   • Teodoru Horia Adrian // 3 mai 2017 at 18:17 // Răspunde

    S-a ridicat, Vadim ! Dar a fost omorat ! Nu stim sa ne apreciem valorile si regretam apoi…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii