Noutăți

Ce se petrece cu istoria românilor? De vorbă cu Dorel Vișan…

  •  
  •  
  •  

Cum se face, cum nu se face, cei care trag sforile la Minsterul Educației mai scot câte ceva din lucrurile esențiale pentru identitatea românilor. Dacă în ultmii ani au eliminat multe informații importante despre istoria nostră din manuale și chiar numele manualului de istorie de clasa a XII-a l-au modificat din „Istoria României” în „Istorie” și atât, mai nou, telectualii noștri de la minister vor să reducă și orele de istorie la maxim…

Desigur, asta nu înseamnă că elevii vor avea mai mult timp. Nu! În locul orelor de istorie și limba română vor învăța despre multiculturalismul european, despre UE și alte lucruri prin care păpușarii din umbră vor să îi spele pe cei tineri pe creier și să îi transforme în roboțeii corecți politic ai Noii Ordini Mondiale.

Despre toate acestea, dar și despre alte lucruri importante, vorbesc în această emisiune împreună cu actorul Dorel Vișan.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Ce se petrece cu istoria românilor? De vorbă cu Dorel Vișan…

  1. Da domnule Daniel , cred cu tarie ca un partid cucare sa aiba sige de Roman adevarat= Dac ar pute in 8-10 ani sa scoata tara din mizeria in care se zbate.
    Fara Romani adevarati ne afundam in mocirla tradarii.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii