Noutăți

Ce nebunie! Mii de copii din Marea Britanie, unii și de 4 ani (!!!) au apelat în acest an la clinici, pentru schimbarea sexului… A devenit o modă, în urma propagandei!!!

ActiveNews.ro: Peste 2.000 de copii din Marea Britanie au ajuns în ultimul an clinicile de identitate de  gen din sistemul de sănătate al Regatului Unit, situație care generează temerile că tot mai mulți adolescenți aleg calea transsexualității. Statistici recente, citate de site-ul christian.org.uk, arată că și copiii mai mici de patru ani apelează la Serviciile din sistemul medical pentru identitatea de gen, numărul celor cu vârste de 16 ani fiind de aproximativ 600.

Stephanie Davies-Arai, reprezentată a grupului părinților Transgender Trend, spune că „adolescenții sunt influențați de o cultură online care celebrează schimbările de sex. În special, fetele sunt încurajate să se identifice ca băieți dacă nu se potrivesc unui stereotip. Orice dezbatere pe acest subiect este caralogată drept transfobie”.

La sfârșitul anului 2015, lidera unei organizații de susținere a copiilor transsexuali, Susie Green, a recunoscut că în școlile primare există grupuri de copii, inclusiv copii de patru ani, care doresc să-și schimbe sexul pentru că se încurajează reciproc să facă acest lucru.

Specialiștii în sănătatea mintală susțin că copiii care spun că vor să-și schimbe sexul o fac pentru că „este la modă” și vor să fie „diferiți” și că puțini sunt copiii care suferă cu adevărat  de disforie de gen.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Ce nebunie! Mii de copii din Marea Britanie, unii și de 4 ani (!!!) au apelat în acest an la clinici, pentru schimbarea sexului… A devenit o modă, în urma propagandei!!!

  1. DACICA ALBA // 1 iunie 2018 at 21:28 // Răspunde

    ESTE MAI MULT DECAT O DECADERE A UNEI MARI NATIUNI ESTE O DEBILIZARE COMPLETA SI ATUNCI CIUMAFAILE O SA II PUNA LA ZID CA FIIND DEGENERATI
    ISI MERITA SOARTA SUNT DEJA PREA TAMPITI CA SA INTELEAGA CA SUNT CARNE DE TUN PENTRU CIUMAFAI

  2. Dar… parca pentru un copil sub o anuimita varsta, de obicei 18 ani, parintii au ultimul raspuns. Ce poate sti despre viata un copil de 4 ani, spre exemplu? Parintii acestor copii unde sunt in aceasta poveste???

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii