Noutăți

Ce face un român care-și iubește țara? Dezvoltă o aplicație: Amazing România – Ghidul Turistic de Aventură al României

Tedoo.ro: Silviu Lung, un arădean plimbăreț și inimos, a dezvoltat o aplicație prin care călătorii dornici de aventură pot descoperi unele dintre cele mai frumoase destinații din România. 

O mână de omuleți cu dor de ducă și chef de muncă au adunat toate locșoarele bătute în ultimii trei ani și le-au pus într-o aplicație: Amazing Romania-Ghidul Turistic de Aventură al României. Capul răutăților este Silviu Lung (nicio legătură cu dinastia de portari craioveni), un programator arădean de 30 de ani care, împreună cu prietena lui, Anca, și cu ceva prieteni, a cartografiat unele dintre cele mai frumoase locuri din România.

Până acum, singurul reproș adresat lui Silviu este legat de faptul că aplicația știe doar engleză. Motivul este simplu: creatorul și-a dorit să îi ajute și pe turiștii străini care vor să se bucure de frumusețile patriei noastre. Utilizatorul român se va descurca să echivaleze “7 Ladders Canyon” cu “Canionul 7 Scări” din Piatra Mare.

Silviu-și-Anca

Silviu spune că a dezvoltat aplicația pentru a promova acel tip de turism pentru care România este pregătită. “Relieful României și istoria sa ne poziționează foarte bine pentru turismul de aventură, pentru cei care caută experiențe veritabile, tradiții conservate și arhitectură faină” zice arădeanul. Bravo, omule, zic eu.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de aici (Android) sau aici (iOs). Mai multe detalii despre funcționalități și mod de utilizare găsiți pe site-ul Amazing Romania

Citește mai mult: Tedoo.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Ce face un român care-și iubește țara? Dezvoltă o aplicație: Amazing România – Ghidul Turistic de Aventură al României

  1. Poate sa-mi explice si mie cineva ce este cu acest sentiment numit patriotism …

    P.s. sunt un om cu gandire progresista care nu intelege de ce planeta are 192 de state si nu un singur stat/ o natiune care sa ne reprezinte pe toti, uniti intr-o singur limba , steag si guvern .

  2. cetățeanul tulburat // 20 august 2017 at 3:18 // Răspunde

    Păi cam asta își doresc și globaliștii…O planetă cu o singură turmă de oi, o singură limbă, o singură religie, o singură monedă, un singur guvern care să aibă puterea absolută…Dacă s-ar putea să fie și o dictatură militară care să mai ciuruiască din oile năzdrăvane, deși mulți dintre globaliști se cred dumnezeii planetei și au detoate au dreptul să facă ce vor, ei inventează războaie intre oi se joacă cu soarta lor fără milă, legile sunt pentru oi…
    Acum să sperăm că nu mulți musulmani cunosc engleza și să folosească cea aplicație…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii