Noutăți

Ce e Green Deal? Inițiativa care te-ar putea ajuta să respiri un aer mult mai curat…

  •  
  •  
  •  

Comisia Europeană vrea să facă pași mari pentru reducerea poluării. Green Deal este un plan extrem de ambițios. Ai auzit vorbindu-se în ultimele zile de niveluri record de poluare. Nu numai în București, ci și-n orașe de provincie precum Ploiești. E o problemă care nu apare doar la nivelul țării noastre, este o problemă mondială.

Industriile au avansat puternic, dar consumul de energie este extrem de mare, iar soluțiile găsite nu și-au atins scopul de a reduce poluarea și de a face planeta un loc respirabil. Încălzirea globală reprezintă o amenințare reală, orașele au devenit tot mai sufocate. În tot acest timp, resursele se împuținează și alternative fac mai mult rău decât bine.

În acest context, Uniunea Europeană are un plan ambițios. Se numește Green Deal, o propunere legislativă care are un scop măreț: nivel zero de emisii de gaze cu efect de seră.

Green Deal e, dacă stai să traduci cuvânt cu cuvânt, „înțelegerea verde”. Și, după cum îi spune numele, este fix pentru realizarea acestui scop. Adică atingerea unui nivel zero al emisiilor de gaze cu efect de seră până în anul 2050.

Citește mai mult: Playtech


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii