Noutăți

Câteva zeci de lumini misterioase au fost surprinse de camerele unei televiziuni, deasupra unui oraș din SUA (VIDEO)

 •  
 •  
 •  

Canalul de televiziune Fox6 News Milwaukee a surprins pe una dintre camerele sale montate pe o clădire din metropola americană câteva zeci de lumini bizare pe cer care, aparent, se deplasează nefiresc pentru a putea fi considerate aparate de zbor umane sau drone. “OZN-urileau putut fi urmărite live, în cadrul unui buletin de știri al televiziunii și au stârnit nenumărate dezbateri în mediul online, mai ales că înregistrările au devenit virale pe rețelele de socializare. În timp ce majoritatea internauților par a înclina aspre teoriei conform cărora luminile ar putea fi niște OZN-uri, reprezentanții canalului de televiziune cred, în urma unor dezbateri avute în cadrul emisiunilor desfășurate pe această temă, faptul că luminile ar putea fi date de niște emițătoare puse la gâtul unor păsări. Voi ce credeți?

sursa: https://ancient-code.com/did-dozens-of-ufos-just-appear-on-fox-news-television-broadcast/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Câteva zeci de lumini misterioase au fost surprinse de camerele unei televiziuni, deasupra unui oraș din SUA (VIDEO)

 1. Cind o sa fiti si voi seriosi?! Au dat explicatia pe post dupa 30 de min

  http://cdn2.trb.tv/iframe.html?ec=s2OHVpZTE63P6M2v8mxqJU30CztRcQwo&pbid=f7575286f810429a979346d9a69caaef&pcode=w0YXE6xgmlhl0J3wX82XPK_EHka3

  Da nu pe bune acum e chiar asa greu sa faceti si voi un pic de research inainte de a publica ceva?

 2. cetățeanul tulburat // 8 martie 2018 at 15:58 // Răspunde

  Dorel…Poți face un “research” pe YouTube și vezi filmul documentar Unacknowledged?! Și lasă-mi un mesaj aici să-ți aflu părerea.

  • Radu Ungureanu si-a intrebat cititorii ce cred despre ceea ce a surprins Fox6 pe una dintre camerele sale, nu despre Unacknowledged. In conditiile in care lucrurile au fost clarificate la o jumatate de ora de la incident acest articol nu isi are rostul.

 3. cetățeanul tulburat // 8 martie 2018 at 21:48 // Răspunde

  Tu poate nu ai aflat că trăiești pe planeta bandiților, unde ni s-a desenat societatea asta că tot ceea ce nu aparține acestei lumi e fals sau nu există sau e dus în derizoriu! În prima fază dacă gândești logic Fox nu ieșea pe piață cu o asemenea știre dacă era să fi fost niște albatroși zglobii…Apoi fă un studiu la cel film și analizează distanța dintre cele luminițe și cameră și altitudinea la care consideri tu că “zburau” apoi să te întrebi de ce nu vezi păsări zburând noaptea și la așa distanță!!! Albatroșii să îi poți vedea pe timp de noapte la cel puțin 5km distanță ar trebui să fie cel puțin de dimensiunea struților dacă nu cumva o mărime mai mare! Deci, filmul pe care l-ai postat este doar de a duce lumea în eroare…fenomenele chiar se întâmplă pe toate meridianele nu doar în Milwaukee…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii