Noutăți

Cătălin Berenghi a reușit să scoată… Ținutul Secuiesc de pe harta Google!!!

Obsesia maghiarilor pentru Ungaria Mare sau măcar pentru așa-zisul Ținutul Secuiesc se traduce, printre altele, și prin intoxicarea media internațională, al cărei scop este crearea impresiei că Transilvania nu prea face parte din România, că este un fel de Principat independent (legat mai mult de Ungaria), și că în Transilvania există un Ținut Secuiesc autonom… Pentru a crea această impresie, au avut grijă ca până și harta oferită de Google să prezinte România într-un mod specific, așa cum se poate vedea în acest articol.

Desigur, acest tip de propagandă nu se reduce doar la atât. Țin minte că mi-a mai arătat cineva o hartă pe internet care indica, în Transilvania, multe localități DOAR cu numele în limba maghiară…

catalin 1Ei bine, văzând cum stă treaba, Cătălin Berenghi, neobositul luptător împotriva construirii unei MegaMoschei în București, s-a hotărât să rezolve și această problemă. I-a luat șase luni în care a făcut nenumărate demersuri și până la urmă a reușit să corecteze această intoxicare a extremiștilor maghiari.

Cătălin Berenghi:Aproape 6 luni au fost necesare pana am reusit sa scoatem acea pata roz-mov, de pe harta Google. Am contactat toate persoanele abilitate care puteau lua masuri in acest caz, au fost facute cateva mii de sesizari si uite ca miracolul a aparut.

LE MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU PUS UMARUL LA TREABA SI AU CREZUT ALATURI DE MINE CA PUTEM REVENI LA NORMAL!

P.S. Chiar daca am terorizat unele persoane cu obsesia mea, in acest moment pot sa-mi cer SCUZE public! AM REUSIT DATORITA VOUA SI OBSESIEI MELE!” 🙂

Daniel Roxin

Vizionați filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Cătălin Berenghi a reușit să scoată… Ținutul Secuiesc de pe harta Google!!!

 1. Cinste domnului Berenghi e un adevărat patriot.Un fost legionar așa demonstrează în plus ca e luptător profesionist..

 2. Bravo Catalin!

 3. ESTI UN ADEVARAT ROMAN…..RESPECT

 4. au fost Scosii din Cauza Petentii in dosarul Moschea // 22 iunie 2017 at 14:30 // Răspunde

  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000334957&id_inst=2

  A ramas ca petent numai
  ASOCIAŢIA INSTITUTUL DE SECURITATE SOCIALĂ

  Cele 8000 de petitii nu au fost inregistrate pe link-ul oficial al dosarului

 5. poate ar trebui sa-l alegem presedinte pe Berenghe.
  Buletinul de vot ar trebui sa aiba si un loc pentru independent, unde votantul sa scrie cu litere de tipar numele presedintelui pe care il doreste si nu este inscris la nici un partid si nu a facut campanie dar romanii il doresc.
  Altfel nu o sa avem niciodata un presedinte pe care cetatenii il doresc , ci numai cei alesi de partide.

  • Gasca de talhari care a pus gheara pe Romania nu va accepta in politica pe nimeni pe care sa nu-l poata controla ei… Si nu e deajuns un om, fie el si presedinte, oricat de performant ar fi… Daca niste institutii complet corupte si conduse de personaje obscure au o agenda proprie, iarasi nu se poate face nimic cu un om. Pana nu se va ajunge la situatia ca sistemul bolnav de coruptie generalizata sa faca implozie de la sine, in momentul inevitabil al consumarii tuturor resurselor lui, nu se va schimba nimic serios; doar lucruri de fatada…

 6. Doru-Calin Ciobanu // 22 iunie 2017 at 19:41 // Răspunde

  Multumim mult Catalin! Esti cu adevarat un LUPTATOR!!

 7. Este interesant cum nu sunt anchetati si sasii care au fost SS // 23 iunie 2017 at 21:05 // Răspunde

  Este interesant cum nu sunt anchetati si sasii care au fost SS de institul…..
  Pe internet Romania apare responsabila de 14 mii de crime! Dar nu apare niciun ungur si niciun SAS pe lista criminalilor de razboi!!!
  De ce oare???

  Avem nevoie de Berenghi de presedinte!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii