Noutăți

Câtă geografie mai cunosc tinerii de azi? Unde au indicat americanii de rând că se află Coreea de Nord pe hartă…

  •  
  •  
  •  

Tensiunile dintre SUA și Coreea de Nord sunt aproape de punctul de fierbere și după o săptămână plină de amenințări de ambele părți, un sondaj sponsorizat de CNN a constatat că 50% dintre americani ar susține acțiunea militară împotriva dictaturii din Asia de Est. Singura problemă este că majoritatea acelorași oameni nu pot găsi Coreea de Nord pe hartă.

Câtă geografie se mai face în școlile de peste ocean nu suntem tocmai siguri; cert este că tinerii par a fi din ce în ce mai preocupați de modul în care se prezintă pe rețelele sociale decât de lumea în care trăiesc. Reportajul realizat de prezentatorul TV Jimmy Kimmel pe străzile din Los Angelos a devenit extrem de rapid viral, iar părerile internauților cu privire la sistemul de învățământ american nu au fost tocmai bune. Totuși, nu știm cu ce precizie ar indica locuitorii din Londra, Ottawa, Bruxelles sau București Coreea de Nord, asta înainte de a face o comparație între nivelul de geografie deținut de tinerii americani.

sursa: boredpanda.com

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Câtă geografie mai cunosc tinerii de azi? Unde au indicat americanii de rând că se află Coreea de Nord pe hartă…

  1. Ce dovada mai buna de atat mai vreti ca lumea inca doarme si ca este facil manipulata de presa si de tentaculele caracatitei mondiale!

  2. Georgiana L. Gheorghe // 13 august 2017 at 18:20 // Răspunde

    Asta ca sa nu mai spuna dumnealor ca romanii sunt analfabeti functional. Ei sunt si mai si daca nu au nici macar cunostintele de baza. Bine ca stiu sa inventeze boli. Ca la asta se pricep de minune. Nu mai spun la cat de usor sunt manipulati daca ei nu cunosc realitatea din lumea in care traiesc. La asta se va ajunge si la noi daca mai continuam sa ne maimutarim dupa standardele europene si americane.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii