Noutăți

Câștigătorul Eurovision România 2016 se consideră DAC și LUP…

Ovidiu Anton a castigat cu melodia “Moment of Silence”, duminica seara, Selectia Nationala Eurovision, primind 6.585 de voturi din partea publicului.

El a spus ca Titus Munteanu l-a invatat ca “cel mai mare semn de superioritate este bunatatea” si a transmis un mesaj “celor care au pus latul pe cultura din Romania“: “Noi nu suntem turma, noi suntem lupi, noi suntem daci, suntem tari ca muntii (…) noi nu dormim, noi suntem aici, noi suntem puternici!”.

Turma este usor de condus. Daca îi iei unei tari demnitatea, daca ăi iei cultura, exportul, cred ca atunci ii restrangi capacitatea de a se dezvolta si o faci usor de condus. Noi suntem stapani, noi suntem puternici, noi suntem uniti. Piesa asta a fost din sufletul meu pentru sufletele romanilor“, a explicat el, pentru Agerpres.

“E o piesa pentru toti oamenii, care trebuie sa isi aminteasca inca o data ca suntem singurii stapani pe vietile noastre, ca nimeni nu are dreptul sa foloseasca sufletele noastre pentru a obtine interese obscure. Trebuie sa ne amintim ca noi contam, trebuie sa luptam impreuna pentru ce e al nostru, pentru adevar”, a adaugat solistul.

Sursa: Pro Tv

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Câștigătorul Eurovision România 2016 se consideră DAC și LUP…

  1. Superba piesa!

  2. Cineva trebuia sa inceapa sa spuna, fie si emotional, ce crede despre ce suntem in raport cu ceea ce ni se impune ca ar trebui sa fim. Ca suntem ceea ce suntem trebuie sa iasa din subteran, firesc, tare, si public. Nu e o nenorocire ca multi dintre noi nu stiu aceste lucruri, nu le viseaza, sau sunt striviti de deformarea cupolei pe care ne-o tine strans o elita stramba, tributara veleitarismului, bolsevismului, egoismului. Daca spunem despre daci, ca sunt acasa la ei, la noi, cu suflet si viitor, vom trezi curiozitati, cautari, si cel mai important este CA NE VOM TREZI!

  3. george florea // 10 martie 2016 at 21:52 // Răspunde

    iar place sa fie dac silup dar pemtru a cistiga concursul si-a vindut sufletul!cu cinne credeti ca comunica facind acel semn cu mina dreapta cu 2 degete ridaicate 2 coarne??luati exemplu de la delia si altii.cine credeti ca trage sforile din umbra

  4. Un moment de ARTA adevarata incepand cu melodia in sine si terminamd cu costumele si punerea in scena. O voce superba…felicitari Ovidiu Anton pentru
    mesajul emotionant pe care l-ai transmis publicului cu piesa ta. Mult succes!

  5. ABERATII…. SE VOR TREZI ROMANII CAND VA FACE PLOPUL PERE…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii