Noutăți

Câștigătoarea Eurovizion 2016 într-un spectacol de vis. Rar poți vedea așa ceva…

Prima reacție pe care am avut-o atunci când am aflat că Eurovizionul a fost câștigat de Ucraina a fost una de deranj în stomac, convins fiind că este o altă manevră politică operată de organizatorii unei competiții care numai cinstită nu s-a dovedit de-a lungul timpului. Mă gândeam că, dat fiind conlictul din Ucraina, este un premiu oferit prin manevre de culise ca o compensație, un premiu care vrea să amplifice simpatia ucrainienilor față de Europa occidentală…

După ce am văzut clipul mi-am schimbat total punctul de vedere. Nu știu ce au cântat reprezentanții celorlalte țări, și dacă au fost reprezentații mai bune, dar ceea ce am văzut în clipul de mai jos justifică un astfel de premiu. Jomala, reprezentanta Ucrainei, a dovedit că are o voce superbă, a cântat o melodie cu o linie muzicală foarte frumoasă (să facem abstracție de versuri) și a beneficiat de un spectacol cu artificii tehnice de poveste. Rar poți vedea așa ceva!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Câștigătoarea Eurovizion 2016 într-un spectacol de vis. Rar poți vedea așa ceva…

  1. O melodie greu de ascultat. Politica merge mai departe in acest concurs. A intrat Australia si a iesit Romania. Motivele intemeiate care ne-au ajutat sa iesim din acest concurs.

  2. totusi, Ucraina cand da inapoi teritoriile romanesti furate?

  3. Un nimic melodia asta ca si concursul de asemenea!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii