Noutăți

Casa Regală a României DESFIINȚATĂ cu documente nimicitoare. Informații șocante! VIDEO

  •  
  •  
  •  

Tema emisiunii ”TREZEȘTE-TE, GHEORGHE, TREZEȘTE-TE, IOANE!’ din 21.12.2017 de la 6 TV, realizată și moderată de Miron Manega este „Fără ură și părtinire despre monarhie” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, cercetător principal gradul I și expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni. Istoricul face dezvăluiri uluitoare despre adevărata față a monarhiei românești moderne, dezvăluiri susținute de documente la fel de uluitoare.

În acest sens, prin cantitatea și densitatea acestor documente istorice (care impun o reconsiderare totală a abordării instituției monarhice în România), emisiunea ”TREZEȘTE-TE, GHEORGHE, TREZEȘTE-TE, IOANE!’ din 21.12.2017 constituie o premieră în media vizuală românească.

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Casa Regală a României DESFIINȚATĂ cu documente nimicitoare. Informații șocante! VIDEO

  1. mariana mihai // 28 decembrie 2017 at 0:32 // Răspunde

    Sunt absolut bulversata de cantitatea de informatie pertinenta si documentata prezentata in acest video. Faptele istorice mentionate aici sunt atat de importante pentru constiinta poporului roman incat ma vad nevoita sa solicit redactiei acestui segment istoric sa reia pe viitor cu alocare de mai mult spatiu tematici abordate aici. O arhiva, o baza de date, o multitudine de alti istorici iubitori de patrie si adevar si-ar putea da contributia. Acest domeniu este foarte important si poate fi asimilat ca insemnatate cu a 5-a coloana vertebrala a istoriei romanilor. Ma intreb daca invitatul emisiuni, istoricul Mircea Dogaru, are carti istorice publicate. Munca domniei sale mi se pare foarte importanta pentru intelegerea istoriei propriei noastre tari mintit si pacalit de ultimii sositi. In fata lui Mircea Dogaru ne scoatem palaria

  2. Chiar așa. Istoricul Mircea Dogaru a prezentat în aparițiile sale publice numeroase cărți de interes scrise de alții precum și cărți care îl au ca autor pe domnia sa. Aceste cărți, tipărite și distribuite uneori în condiții dramatice, nu pot fi găsite pe canalele obișnuite; aș sugera transpunerea lor în forma electronică și oferite spre vânzare online.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii