Noutăți

Cartea de benzi desenate pentru copii PĂȘUNILE DE AUR se lansează pe 1 Decembrie, la librăria Fragilistic din TÂRGOVIȘTE, de la ora 11:00

Decebal și Traian sau Cerbal și Taurian?

Vino JOI 1 DECEMBRIE 2016, ora 11:00 a.m. la Librăria Fragilistic din Târgoviște, pentru a dezlega enigma!

afis-targoviste

Cum putem povesti pe înțelesul copiilor, marile războaie între Dacia și Imperiul Roman din timpul regelui Decebal și al împăratului Traian? Cum putem să le stârnim curiozitatea celor mici față de acele timpuri atât de îndepărtate?

Albumul de bandă desenată PĂȘUNILE DE AUR propune o abordare venită din lumea fantasticului, acolo unde copiii se regăsesc și se pierd cu bucurie într-un univers al poveștilor miraculoase! Este locul unde regele CERBAL și împăratul TAURIAN vin din pădurile și pășunile cutreierate de toate viețuitoarele pământului, unde armatele lor sunt alcătuite din cele mai curajoase animale, iar păsările cerului devin sfătuitori de încredere.

cadre1-pasunile-de-aur

cadre2-pasunile-de-aur

O poveste în benzi desenate, cu personaje din lumea animalelor, o premieră în banda desenată cu subiect istoric din România.

Lansarea albumului va avea loc Joi 1 Decembrie 2016, ora 11:00 a.m. la Librăria Fragilistic din Târgoviște. Copiii vor putea participa la un atelier de benzi desenate alături de autorul albumului Mihai I. Grăjdeanu. Invitat al evenmentului, scriitorul Vasile Lupașc.

Albumul PĂȘUNILE DE AUR spune povestea primului război dintre daci și romani în 50 de pagini de bandă desenată. Conceptul și grafica aparțin autorului de bandă desenată Mihai I. Grăjdeanu, un proiect “Legendele Dacilor”. Textul este semnat de Mădălina Corina Diaconu. Versurile aparțin scriitorului Daniel Roxin.

Albumul este publicat la editura Geto Dacii, de unde poate fi comandat online: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html
Partener media: Radio România Cultural.
Pentru mai multe informații: grajdeanumihaibd@gmail.com
Website: www.legendeledacilor.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii