Noutăți

Carnea alternativă, lansată la Las Vegas. Primul produs din înlocuitor de carne va fi disponibil începând de săptămâna viitoare în restaurantele Burger King din SUA

 

Un înlocuitor de carne bazat pe plante a fost lansat la Las Vegas de unul dintre principalii producători de „carne alternativă”, Imposible Foods, firma din spatele Impossible Burger, care vrea să ajungă la un public global cu cea mai recentă masă vegetariană, prezentată la târgul CES, anunță BBC.

Primul produs care reprezintă acest brand – the Impossible Sausage- va fi disponibil începând de săptămâna viitoare la 67 de restaurante Burger King din SUA, într-un sandwich denumit Croissan’wich.

Compania rivală Beyond Meat a oferit un produs asemănător unui cârnat, produs în laborator, încă din 2018, însă Impossible Foods, oferă și un înlocuitor de bază pentru carnea de porc, despre care spune că poate fi utilizat într-o gamă largă de rețete tradiționale.

Noile produse sunt concepute pentru a respecta regulile kosher și halal.

Cârnații și produsele de porc bazate pe plante sunt fabricate cu heme – o moleculă derivată din plante care conține fier și care seamănă cu sângele. Heme se găsește și în carnea reală.

Noile produse nu conțin gluten, hormoni de origine animală sau antibiotice.

Citește mai mult: Stiri TVR


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii