Noutăți

Caracatița Soros: și Maia Sandu, contracandidata rusofilului Dodon la președinția Moldovei, este soroșistă. În spatele ei se află ungurul Kalman Mizsei

 •  
 •  
 •  

Preluare din ZiuaVeche.ro

Cine crede că amestecul lui George Soroş în politica diferitelor state ţine doar de teoria conspiraţiei se înşală.

Maia Sandu este o persoană ştearsă. Cu toate acestea s-a bucurat de o ascensiune rapidă. Maia Sandu este un produs al Reţelei Soroş. În spatele ei se află antiromânul Kalman Mitzei, ciocanul lui George Soros în Europa de Est…

**********************

Unul dintre principalii agenţi ai lui George Soroş este ungurul Kalman Mizsei, director de programe la sediul mondial al  Fundaţiei George Soroş din Budapesta.  El are misiunea să promoveze în fostul spaţiu sovietic dubioasele obiective şi strategii ale oligarului George Soroş. El a fost trimis la Chişinău în calitate de reprezentant special al Înaltului reprezentnat UE pentru politică externă Javier Solana. Deşi misiunea lui Mizsei era reglementare conflictului îngheţat din regiune transnistreană, el a abuzat de funcţie şi s-a erijat în reprezentantul UE în Republica Moldova, uzurpând practic funcţia adevăratului reprezentant, şeful Delegaţiei Comiei Europene (ambasadorul UE) la Chişinău. Instrucţiunile primite de Mizsei au constat în susţinerea cu orice preţ a regimului comunist al lui Vladimir Voronin şi înstrăinarea Republicii Moldova de România. În paralel, Mizsei se ocupa de obţinerea de finanţări europene pentru ONG-urile de la Tiraspol, în fapt nişte „front organisation” ale KGB din Transnistria. Mizsei a avut un comportament deosebit de grosolan. A criticat România pentru procesul de redobândire a cetăţeniei române pentru basarabeni, deşi acesta este un drept al statelor suverane, ce nu ţine de Bruxelles, iar pe de altă parte Mizsei nu avea asemenea atribuţiuni. În timpul represiunii sângeroase a mişcărilor studenţeşti din aprilie 2009 Mizsei a ţinut partea torţionarilor comunişti. După alegerile pierdute de comunişti în iulie 2009, Mizsei a pretins în mod abuziv că ar reprezenta UE şi a somat – fără succes – partidele pro-europene să îi dea bătrânului bolşevic Voronin, perdant al alegerilor, funcţia de preşedinte al Republicii Moldova sau măcar pe cea de preşedinte al Parlamentului.

Sprijinul făţiş al lui Kalman Mizsei pentru candidatura Maiei Sandu dovedeşte caracterul profund antiromânesc al proiectului „Maia Sandu preşedinte”.

Soroş-Moldova a lansat-o pe Maia Sandu în lume

Maia Sandu este un produs tipic al incubatorului de lideri ai reţelei mondiale Soroş. Maia Sandu, născută în 1972, necăsătorită, a intrat după absolvirea studiilor în Ministerul Economiei de la Chişinău unde a ajuns directoare generală, pe timpul guvernării comuniste, trecând şi pe la reprezentanţa din Chişinău a Băncii Mondiale. Între timp Maia Sandu a fost recrutată de Reţeaua Soroş şi a ajuns până la poziţia de membru al Senatului Fundaţiei Soroş-Moldova.

Astfel, Maia Sandu a fost răsplătită cu o bursă la un masterat în SUA, în 2009-2010, la o instituţie controlată şi finanţată de Soroş, după care s-a angajat consilieră la unul dintre directorii executivi ai Băncii Mondiale.

Maia Sandu a respectat sarcina pentru care a fost numită în funcţia de ministru al Educaţiei de către Vlad Filat, anume aceea de a lupta împotriva „Istoriei Românilor”. Astfel, Maia Sandu a stârnit scandal dând un ordin prin care „Istoria Românilor” a fost scoasă de la examenele pentru absolvirea gimnaziului, scopul fiind diminuarea interesului elevilor pentru studiul acestei materii. Au protestat indignaţi membrii Academiei de Ştiinţe a Moldovei

Aflați mai multe aici: ZiuaVeche.ro

Citiți și articolul:  Rusia i-a învins pe moldoveni. Igor Dodon, noul președinte al Moldovei – cel care vrea să scoată istoria românilor din școli și să schimbe tricolorul


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

16 Comments on Caracatița Soros: și Maia Sandu, contracandidata rusofilului Dodon la președinția Moldovei, este soroșistă. În spatele ei se află ungurul Kalman Mizsei

 1. Excepțional articol, Felicitări!

 2. Sincer ,îndemn spre reflectare, ce s-a întâmplat în Ucraina ? ONG-urile, au creat un Euro-maidan ,sper ca în Republica Moldova să nu se întâmple la fel.

  http://www.infowars.com/soros-admits-responsibility-for-coup-and-mass-murder-in-ukraine/

  • ONG-urile nu-s de capul lor, a-l lua in considerare doar pe infectul asta de Soros e o gresala. O lovitura de stat nu poate reusi doar cu ONG-uri, in spatele lor se afla o putere, in cazul asta SUA. De altfel kominternista de rit nou Nuland a si spus ca i-a costat 5 miliarde ca sa faca “euro-maidanul”.

 3. ÎN anul 2016, ONG-urile globaliste și-au creat partidul lor care să susțină guvernul lor.

  România câmp tactic pentru așa numita ,,Ocultă”

  http://www.cotidianul.ro/se-infiinteaza-partidul-lui-george-soros-cu-ong-urile-finantate-de-el-in-romania-283762/

 4. Acest articol chiar merită publicat în opinia mea.

  Responsabilii pentru crimele Revoluției din 1989

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/10/dovada-ca-soros-a-finantat-lovitura-de-stat-din-decembrie-1989/

 5. citiți cu atenție, Nici o platformă de știri on-line nu a dorit să posateze articolul

 6. DE ce? Simplu, îi doare adevărul, mai mult decât atât , nimeni nu vrea să se afle adevărul despre evenimentele din anul 1989.

  Aceasta este crunta realitate.

 7. Haideți să îi ajutîm pe cetățenii SUA
  Aceștia cer arestarea lui George Soros

  Mai jos aveți atașată petiția formulată de aceștia.

  Hadeți să o semnăm !

  https://www.change.org/p/donald-trump-arrest-conviction-of-george-soros

 8. Doamne ce aberatii!!! Daca nu stiti ce se intimpla cu adevarat in Republica Moldova, nu aveti dreptul sa va expuneti parerea. Totala dezinformare!!!!

 9. Astia nici macar nu mai sunt greu de depistat. Oricum mi se pare tragic faptul ca romanii (basarabenii sunt romani la fel ca oltenii, dobrogenii, ardelenii) sunt nevoiti sa aleaga intre un mafiot comunist si o coada de topor globalista. Oricat de urat ar suna trebuie sa recunosc: cred ca au ales raul mai mic, macar asta nu umbla cu cioara vopsita, omul a spus-o verde in fata – el vrea cu rusii frate! Si ma gandesc ca daca tot asteptam unirea cu Basarabia de atat amar de vreme, om mai rabda cativa ani pana se mai limpezesc lucrurile.

 10. Carapcevschi Cristina // 14 noiembrie 2016 at 20:52 // Răspunde

  Daniele, esti intreg la minte???
  Ce-s cu porcariile acestea?

 11. Corect,au ales răul cel mai mic deoarece,au fost nevoiți, spuneți-mi un partid românesc ce activează pe scena politică din Republica Moldova.În ceea ce privește dezinformarea, acest atribut odios transmiteți-l
  mass-mediaei oficiale care a propus doi candidați ce nu au nici o legătură cu cerințele frățiilor de peste Prut.

 12. Vai ce porcarie am citit. E mai bine cu Dodon? Afirmatiile astea au si o sursa reala? sau sunt “emanatii din putul gandirii”.

 13. E mai bine cu Dodon decât cu Maia Sandu. Însă categoric că este o catastrofă pentru clasa politică din România care nu a fost în stare să creeze un partid românesc al cărui lider să devină președintele Republicii Moldova.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii