Noutăți

Cântărețul Tudor Chirilă se declară pro imigrație musulmană în Europa și împotriva referendumului pentru familie… Omu’ are valori “europene”!!!

ActiveNews.ro:  Cântărețul Tudor Chirilă s-a exprimat împotriva referendumului pentru Familie, afirmând că se pune în discuție „dacă homosexualii au sau nu drepturi în țara asta”. Actorul, ce va împlini în mai vârsta de 44 de ani, a comparat ideea referendumului cu perioada ceaușistă, atunci când homosexualitatea era în ilegalitate. Acesta a mai spus că homosexualitatea este una dintre valorile Europei. Peste toate, Chirilă a lăudat decizia Angelei Merkel de a primi migranți în Germania, criticând în schimb, „țările care au ridicat garduri”, aluzie clară la Ungaria și Polonia, state care se opun migrației din afara Europei.

Noi, aici, suntem într-o perioadă în care trebuie să ne gândim dacă e bine sau nu să fii homosexual, știi. E foarte nasol. Pe vremea lui Ceaușescu intrai în pușcărie pentru că te nășteai diferit. Acum o să fie un referendum care să ne pună pe noi în situația de a decide dacă homosexualii au sau nu drepturi în țara asta. Și, atenție, nu fac aici o pledoarie decât pentru a-ți asimila niște valori, când ai intrat într-o combinație. Când noi am intrat în Europa, lucru pe care l-au făcut chiar ăștia care acuma fac referendumuri contra homosexualilor, că PSD-ul ne-a băgat în Europa, noi am spus da unor valori, unui contract. Că de-aia Angela Merkel nu poate să spună că nu mai primim migranți, pentru că unul dintre principiile de bază ale Uniunii este libera circulație. Tu nu poți să predai ceva la tine în țară, și unor oameni care fug de război, printre care să zicem că se strecoară și teroriști, să le spui − Nu mai intrați! Nemaivorbind de faptul că Germania și-a luat forță de muncă super-ieftină pe faptul că a admis și controlează felul în care vin migranții și iarăși o să facă un salt incredibil față de țările care au ridicat garduri”, a spus Chirilă la Cluj Napoca, acolo unde a susținut o conferință alături de prima sa iubită, actrița Dorina Chiriac, informează Pressone.

Tudor Chirilă este participant permanent la o emisiune a PRO TV, după ce în trecut lansase o campanie în media prin care îndemna tinerii să nu se mai uite la televizor și să citească mai mult.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on Cântărețul Tudor Chirilă se declară pro imigrație musulmană în Europa și împotriva referendumului pentru familie… Omu’ are valori “europene”!!!

 1. Poate fi opinia si optiunea lui personala.Dar daca in cadrul emisiunii de maxima audienta,si in direct daca nu ma insel,acum vreo 2 ani ,si-a permis si i s-a permis sa “isi spuna ” opiniile …din punctul meu de vedere e “comandat”.
  Pacat de el si de ceea ce a facut si inca face.E un profesionist.Dar cum am mai spus si in cazul altora, e mare risipa de creier.

 2. Joaca pe ambele fronturi!

 3. Declaraţiile au fost eructate înainte sau după ce a tras pe nas ? Tudor Chirilă, prieten preferat şi model al “liberalului” prezidenţiabil Crin Antonescu şi al soţiei sale, “europarlamentarul” soroşist Adina Vălean este doar un alt agent de influenţa al neomarxismului mondial, numit acum globalizare. Pt. aceste declaraţii “progresiste” va fi recompensat cu contracte grase şi notorietate.

 4. un dac inca liber // 30 martie 2018 at 15:27 // Răspunde

  Sa emigreze in Norvegia sau Germania,acolo s-ar simtii cel mai bine ,printre pritenii lui musulmani si homosexuali valori europene ,nu prapaditi de romani cu familie si traditii nationale milenare.

 5. Stoian Adrian // 30 martie 2018 at 23:48 // Răspunde

  Tudor Chirilă este un mic cântăreț in țara noastră, eu nu știu despre el, totuși acești mici artiști, adică nici nu vre-un nume mare și bun precum Celine Dion, toți aceștia micuți sunt săraci că artiști și cu duhul și cu amount-ul, și se orientează spre câștiguri suplimentare, de unde ?, de acolo de unde este nevoie să fie o voce publică a intereselor străine,

 6. Citesc cimentariile si ma minunez….Ori cei care citesc au o incapacitate in a intelege un text, ori nivelul de subtilitate a lui Chirila depaseste niste limite admise…Omul nu e nici pro homosexualitate, nici pro emigratie, nici vreun fervent al coalitiei pt familie sau al valorilor ortodoxe. E un cetatean pe treaba lui care subliniaza evidenta ipocrizie a clasei politice si standardele duble in care picam cu totii, asa, ca niste panselute….

 7. Se pare ca si pe acest site, Cenzura functioneaza la greu, asa ca nu-i de mirare de ce, comentariul meu la adresa progresistului drogat Chirila nu mi-a fost acceptat! Concluzia mea este aceea ca, multe dintre site-urile asa-zis nationaliste sunt de fapt site-uri create de serviciile secrete romanesti, pt a avea supraveghere si control asupra cine si ce scrie!!

 8. Omul e doar prost din pacate…astea sunt “vedetele” cu care se mindreste statul capitalist !

 9. Acest individ nu este un artist, ci un pseudo-artist care sigur a primit finantare de la Soros. A ajuns sa spuna „daca te nasteai diferit”?! Dar acest imbecil nu stie si nici nu ar intelege daca ar stii ca nimeni nu se naste homosexual sau necrofil, pedofil sau zoofil. Acestea sunt niste deviatii perverse, psihopate ale unor indivizi, inca minoritari, din fericire, oriunde in lume. Sa devina el homosexual, atunci, sa vada cum e… sau pedofil… Rusine sa-i fie! Noua ne e rusine cu el ca e român.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii