Noutăți

Candidat al PNL, șef de filială, vrea o lege prin care să le dea o viață mai bună PEDOFILILOR și VIOLATORILOR + închisoare mai puțină!!!

Dacă PNL-ul se mai întreabă de ce a pierdut alegerile, trebuie că are la un ochi orbul găinii, iar în celălalt un pai înfipt în retină. Că doar așa s-ar putea explica lunga listă de inițiative stranii pe care oamenii săi le-au avut.

Fost șef al filialei Gorj a PNL, după ce a intrat în Parlament pe mâna PPDD-ului lui Diaconescu, născut în creuzetul OTV, Tudor Barbu și-a zis că o să entuziasmeze electoratul liberal cu o lege care să le dea o viață mai bună pedofililor și violatorilor. Soluția lui este castrarea chimică temporară…

tudor-barbuCe vrea Tudor Barbu? Iată:

  • reducerea la jumătate a pedepsei pentru violatorii și pedofilii care acceptă castrarea chimică temporară (după 6 luni sau un an își revin la normal cu funcția sexuală);
  • reducerea cu încă o treime a pedepsei, în cazul în care își recunosc fapta.

Care ar fi consecințele Proiectului de suflet al liberalului? 

<<Cea mai ”severă” pedeapsă: un an de pușcărie, pentru pedofilii care își violează rude minore!!!

În prezent, Codul Penal prevede cea mai severă pedeapsă pentru pedofilie, de închisoare între 3 și 10 ani, pentru violatorii ale căror victime le sunt rude, sau se află în îngrijirea, ocrotirea, paza, tratamentul sau educarea lor, sau care urmăresc producerea de materiale pornografice.

În cazul aplicării pedepsei maxime de 10 ani, prin proiectul lui Tudor Barbu, pedeapsa se reduce la 5 ani, din care se mai scade o treime, ca urmare a recunoașterii faptei. În final, pedofilul face cel mult trei ani de pușcărie.

Dacă i se aplică pedeapsa minimă prevăzută de Codul Penal, de 3 ani, cu ajutorul lui Tudor Barbu pedofilul care și-a violat o rudă minoră ispășește cel mult un an de pușcărie!>>(Cotidianul)

Deși proiectul a fost respins de cele două camere ale Parmanetului în anul 2015, Tudor Barbu a promis că dacă va fi parlamentar și din 2016, va reintroduce această lege spre dezbatere.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Candidat al PNL, șef de filială, vrea o lege prin care să le dea o viață mai bună PEDOFILILOR și VIOLATORILOR + închisoare mai puțină!!!

  1. eu zic sa-l bagam pe el vreo 3 luni cu handralaii aia in celula sa simta ce au simtit victimele. sa vedem daca se mai gandeste la victime sau atacatori.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii