Noutăți

Când școala se transformă într-o mașină de spălat creiere, educația corect politică este… detergentul ideal! Cum văd tinerii europeni imigrația musulmană?

  •  
  •  
  •  

Potrivit ziarului Evenimentul Zilei, „o cercetare sociologică recentă arată că, dintre tinerii europeni, cei germani se arată cei mai toleranți față de imigrația musulmană”. Cercetarea în cauză indică faptul că tinerii germani situați în intervalul de vârste cuprins între 18 și 34 de ani se arată extrem de îngăduitori vizavi de fenomenul imigrației, fără a se gândi la consecințele pe care colonizarea țării lor cu o populație străină de spiritul democratic și civilizația europeană le-ar putea avea pe tremen lung.

După cum arată sursa menționată, la recentul studiu, numit „Generation What?” au participat 200 000 de persoane tinere, provenite din unsprezece state ale Europei. Atunci când tinerilor nemți li s-a pus întrebarea dacă imigranții au avut o contribuție pozitivă la „diversitatea culturală” din Germania, nu mai puțini de 80% au formulat un răspuns afirmativ.

Așa cum se afirmă în Evenimentul Zilei, discrepanța dintre opiniile tinerei generații și restul populației din țările occidentale, arată în ce măsură noile tendințe în educația școlară, în spiritul Corectitudinii Politice, își fac efectuliar nivelul de îngrijorare cel mai scăzut vizavi de consecințele primirii unui mare număr de musulmani este prezent în Germania (13% dintre tineri) și Spania (11% dintre tineri).

Oare în Spania nu se mai studiază istorie, astfel încât să afle și tânăra generație cât au avut de luptat înaintașii săi, cu secole în urmă, pentru a se elibera de sub dominația musulmană? Sau se predau numai lecții de multiculturalism și diversitate, care trebuie duse până la anihilarea propriei identități culturale și naționale?

La polul opus se află, potrivit studiului menționat, tinerii din Austria  (29%), Cehia (30%) și Elveția (26%) care „manifestă o îngrijorare ceva mai mare față de imigrație”. În contextul actual, nivelul de îngrijorare nu ar trebui să fie mare, ci foarte mare. Asta dacă ne preocupă, măcar un pic, lumea în care vor trăi urmașii noștri, deveniți minoritari într-o Europă care ar putea avea Semiluna, pe post de stemă!

b

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: www.evz.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

4 Comments on Când școala se transformă într-o mașină de spălat creiere, educația corect politică este… detergentul ideal! Cum văd tinerii europeni imigrația musulmană?

  1. Ce se intimpla astazi in Europa se intimpla cu acordul si buna stiinta a Bruxelului.In scolile Europei se practica spalarea creierelor tinerei generatii.

  2. In universitati moderne, te pica prin presiuni neintalnite pana acum daca dai semne ca esti contra. Atunci de bunavoie intra in accord tinerii ,lucru exact ce duce la pierderea identitatii si devin o entitate corporativa care nu e mama nu e tata e doar un rau necesar, asa isi zic pshihopatii moderni : sefii nostri. Modelele sunt prescrise prin tv.

  3. Părerea mea ca migrația musulmanilor nu este un plus.Când doua culturi sau mai multe sunt diferite nu își au locul împreună.Când exista diferențe prea mari de mentalitate,de religie,de cultura,etc etc nu produc nimic constructiv.Sau asta este planul de a islamiza întreaga Europa.

  4. Ați vrut democrație, multiculturalism și diversitate? Suportați consecințele. Vremurile trecute au fost o nimica toată pe lângă ce se întâmplă acum.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii