Noutăți

Când faima nu aduce (obligatoriu) fericirea. Vedete cu regrete…

  •  
  •  
  •  

Par perfecte și pe deplin fericite, dar unele dintre cele mai de success vedete au regrete de toate felurile și își doresc să nu fi fost faimoase, pentru că au pierdut alte lucruri pe care și le-ar fi dorit, în numele celebrității.

Celebrul Cristopher Plummer, care a intrat recent în legenda cinematografiei, nu era mai încântat de unul dintre cele mai iubite filme din istorie, „Sunetul muzicii”.

Mai mult, și-ar fi dorit să nu fi interpretat niciodată roul căpitanului Von Trapp, deși filmul a stat cinci ani după lansare pe primul loc la încasări, a primit cinci Oscaruri și două Globuri de Aur. Totuși, Plummer nici nu voia să audă de aniversările peliculei…

Alysia Reiner, starul din „Cum să scapi nepedepsit”, regretă că nu a avut o familie mai demult: „Îmi pare rău că nu am avut un copii mai devreme. M-am temut de ce s-ar putea întâmpla cu cariera mea…”. De altfel, acesta este un regret pe care îl mărturisește și actorul Benedict Cumberbatch.

Multe vedete au plătit în numele carierelor lor un preț pe care îl consideră prea mare. Kenny Rogers, legenda muzicii country de peste Ocean, mărturisea că a pus profesia și celebritatea pe primul plan, dar regreta că din cauza asta nu a fost alături de cei doi fii ai săi.

Cât despre cel care a dat cinematografiei pelicula considerată cea mai bună din toate timpurile, „Cetățeanul Kane”, celebrul Orson Welles, nu a avut o părere prea bună despre toată această muncă, spunând, în cadrul unui interviu, că ar fi vrut „să părăsească cinematografia imediat”, notează listverse.com.

Deși aproape nu există cinefil care să nu fi vizionat măcar o dată „Titanic”, Kate Winslet, interpreta rolului Rose Dewitt, mărturisește că își dorește să nu-l fi jucat niciodată, chiar dacă rolul a transformat-o în star mondial.

Simplul fapt că este percepută ca fiind „de moravuri ușoare” pentru că s-a lăsat desenată nud o scoate din sărite.

Cât despre regretata Carrie Fisher, actrița faimoasă pentru rolul prințesei Leia, din „Războiul stelelor”, a fost și mai tranșantă: îl „detesta” pe producătorul și regizorul George Lucas pentru „costumul ridicol”, ba chiar îl acuza că „i-a distrus cariera”

Robert Pattinson, declarat cel mai frumos bărbat din lume după dimensiunile științific decise ale chipului său, a făcut istorie cu rolul din seria „Twilight”, dar este departe de a fi un fan al personajului care i-a adus faima și legiunile de admiratoare: „Edward este un virgin în vârstă de 108 ani. Deci în mod clar, ceva nu este în regulă cu el”, a spus actorul, la un moment dat.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii