Noutăți

Campionatul Mondial de Fotbal nu a fost câștigat de Franța, ci de o multinațională africană! Iată originea jucătorilor “francezi”

 •  
 •  
 •  

Adevarul.ro: Franţa a câştigat titlul mondial cu fotbalişti care îşi au originile în alte ţări. Unii dintre ei chiar sunt născuţi pe alte meleaguri, cum este cazul lui Umtiti, care la doi ani s-a mutat din Camerun în Franţa. Practic, din lotul lui Deschamps, doar patru fotbalişti sunt francezi get-beget, restul provenind din colonii sau din alte ţări. Există şi fotbalişti cu origini mixte, provenind din părinţi de naţionalităţi diferite.

Nota noastră: Așa e ușor să câștigi un campionat mondial, când aduni jucători din peste 10 țări. Peste toate, această situație pare să ne arată cât de degenerați par să fi ajuns francezii nativi dacă, în condițiile unei populații de câteva ori mai mari decât a României și în condițiile în care imigranții reprezintă 10-15% din populația totală a țării, nu au, totuși, decât 4 jucători în lotul naționalei, cu tot cu rezerve… În altă ordine de idei, vorbind despre meciul finalei, noi zicem că, în mod evident, Croația a fost echipa mai bună, dar neșansa și un arbitraj prost (în sensul că a favorizat Franța) au făcut-o campioană pe echipa africană a Europei!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Campionatul Mondial de Fotbal nu a fost câștigat de Franța, ci de o multinațională africană! Iată originea jucătorilor “francezi”

 1. filipine e in asia iar guadelupe e in caraibe

 2. Care voi? Din cate vad articolul e semnat de Adrian Albu.
  Si care a fost arbitrajul partinitor. Dar, fiecare are dreptul la parerea sa.
  Nu originea conteaza ci cetatenia. Toate cele bune .

 3. CostinestiW // 19 iulie 2018 at 0:05 // Răspunde

  Atunci trebuia sa se numeasca campionatul cetatenilor mondiali. Asta poate dupa uniunea mondiala sub aceasi moneda. Canada si Statele au acceptat ingramadirea emigrantilor, pe urma a urmat restu de jucatori mondiali. Nu franta a castigat mondiala ci congo,filipine,haiti,camerun,marinica,maroc,mali…etc. aia ce mondiala mai este? daca erau numai francezi erau demult descalificati. Cetatenii cumparati.
  Cetatenia conteaza cand copii tai nu vor fi dati la oparte nedrept pt a face loc la aia nationali. Todeauna este ales unu sa ii blocheze pe ceilalti pe post de tradator.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii