Noutăți

O româncă, campioană mondială la neuroștiințe

În fiecare an tinerii români dovedesc performanțe intelectulae deosebite la competițiile internaționale. Sute și sute de medalii de aur, argint și broz au ajuns în România, ca o confirmare a potențialului extraordinar pe care acest neam le are.

Acum puțină vreme, o altă reușită de execepția a făcut ca numele României să fie pe buzele multor străini. Pe când acești copii geniali vor umple studiourile televiziunilor naționale care astăzi sunt line de fufe și cocalari, prezentați ca modele pentru prostimea acestei țări?

Iată ce ne spune despre acest succes românesc Radio România Actualități:

“România are un nou campion mondial. Şi nu este unul sportiv.

Ana Ghenciulescu este o tânără de doar 17 ani, elevă a liceului Mihai Viteazu din Bucureşti, care a câştigat competiţia mondială în domeniul neuroştiinţelor, încheiată în urmă cu 4 zile la Copenhaga.

ana 1

Ana este o autodidactă în sensul pur al cuvântului: ea a aprofundat singură ştiintele creierului, din pasiune, urmărind literatura de specialitate şi înregistrări pe internet în domeniul de care este interesată. Totul a pornit din momentul în care a făcut voluntariat la un centru de recuperare pentru copii cu probleme neurologice din Bucureşti. Interesant, aşa cum recunoaşte ea însăşi, este faptul că partea umana a acestei experienţe este cea care a impresionat-o şi a împins-o către acest domeniu.

La finala din Danemarca, Ana a trecut prin cinci probe, alături de alţi 25 de concurenţi veniţi din toate colţurile lumii.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on O româncă, campioană mondială la neuroștiințe

  1. Malus Dacus // 24 iulie 2016 at 12:40 // Răspunde

    Din fericire tara asta produce creiere.Nu stiu cu ce am gesit noi ,ca tara, de-i avem pe astia cu juma de creire la conducerea ei.Nu-i de ajuns ca au juma de creire, mai sunt si coruptibili, tradatori si vanzatori de tara. Pote ca a venit vremea, ca in toamna sa le facem o “lobotomie” sau chiar mai devrema.

  2. Wishwell Clara // 24 iulie 2016 at 13:33 // Răspunde

    Felicitari si bafta in continuare!

  3. Wishwell Clara // 24 iulie 2016 at 13:39 // Răspunde

    Ce rau imi pare ca astfel de genii nu sunt promovate in societatea aceasta de creiere spalate. In locul propagandei politice, a pitipoancelor si al stirilor violente, mai bine ar vorbi despre lucrurile bune din tara noastra. Sunt o groaza. Poate i-ar trezi la realitate pe cei care venereaza occidentul intr-una si le este scarba de tara aceasta de parca ar fi ceva urat mirositor.

  4. Felicitări, Ana! Ne bucurăm ca te avem printre noi !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii