Noutăți

CALUL TROIAN: Majoritatea refugiaților sunt bărbați: unde și-au lăsat mamele, soțiile, copiii?!?

Atunci când o populație se refugiază din calea războiului, dacă situația este foarte gravă, o face cu cățel și cu purcel. Cu alte cuvinte, nu pleacă doar bărbații, pentru că ar fi o ticăloșie extremă să își abandoneze soția, mama, sora sau copiii în mâinile dușmanului…

Or refugiații noștri sunt într-o majoritate covârșitoare bărbați, iar acest lucru ar trebui să ne pună pe gânduri. Unde le sunt familiile? Le-au abandonat sau nu sunt atât de refugiați pe cât s-ar dori să se creadă?

refugiati 2

Cum de oficialii europeni, ăia care ne disprețuiesc pe noi, românii, și ne țin în afara spațiului Schengen, considerând că nu suntem suficient de buni pentru ei, par să nu observe acest lucru, această majoritate covârșitoare a refugiaților bărbați și îi primesc pe toți încurajând o imigrație masivă? Mai mult decât atât, par să nu observe că acest val uriaș de refugiați este prilejul ideal pentru teroriștii arabi să se infiltreze în Europa și să o transforme într-un teatru de război.

Peste toate, refugiații și imigranții arabi nu au niciun pic de respect pentru țările pe care le tranzitează. Sunt organizați și se iau la bătaie cu autohtonii, fac proteste, sparg baricadele poliției și mărșăluiesc pe unde vor, în graficul pe care îl stabilesc ei, nu în cel al autorităților locale. Ba, mai mult, vor să impună și țara în care să fie duși. Vi se pare că vedeți umilința celui care a plecat dintr-un teatru de război și care este recunoscător pentru ușile deschise în țările europene?

Credeți că acești oameni vin în Europa să se adapteze la specificul local? Nu! Ei vin să-și impună cultura, într-un plan al islamizării Europei care e de mult timp pe masa unor lideri arabi! Și vor face scandal dacă nu li se va permite acest lucru.

Problema e că elitele oculte ale planetei exact asta doresc: “multiculturalitate” (a se citi: distrugerea culturilor autohtone) în toate țările Europei, până la dizolvarea specificului național al acestora, pentru a manifesta o rezistență mai scăzută la obiectivele ticăloase ale Globalizării.

CALUL TROIAN ne este băgat cu forța pe gât și nu de arabi, ci de liderii europeni, în deplină cunoștință de cauză!…

Daniel Roxin

P.S. Desigur, europenii trebuie să îi ajute cât se poate de mult pe adevărații refugiați. Nu confundați însă umanismul cu prostia!

 

refugiati 3

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

78 Comments on CALUL TROIAN: Majoritatea refugiaților sunt bărbați: unde și-au lăsat mamele, soțiile, copiii?!?

 1. Gavriil Stiharul // 7 septembrie 2015 at 10:18 // Răspunde

  Dimpotriva, femeile si copiii au prioritate. Fiecare barbat se sacrifica (sau asa ar trebui) pentru copii. Astfel, ar trimite mamele si copiii aici, iar ei ar ramane acolo.

  • Daca gândești logic cred ca intr un tarziu ajungi la la motivul pt care majoritatea emigranților sunt bărbați :
   1 fug de înrolarea obligatorie
   2 femei sunt mai puține pt ca nu le se întâmplă lucruri minunate femeilor care stau in grupuri mari de bărbați 😉

  • Un plan de invazie bine pus la punct. Nu aș lăsa niciunul să intre! Se vor resimți cu adevărat efectele lor în câțiva ani…

 2. unde dracului se indreapta omenirea asta …sau ma rog o mare parte din ea, tragindu-ne si pe noi astia lucizi la minte, dupa ea …. ????!!!!! 🙁

 3. Urmăresc cu interes articolele tale. De ce lideli europeni isi doresc o autodistrugere? Oare pana acolo sa duca dorinta de putere?

  • Precum Romania, si Europa este SUB OCUPATIE!

   • un mare adevar

   • Nu stiu cine anume tine Europa. sub ociupatie. La sfarsitul anului 2013 populatia UE era de 500 milioane+.. Refugiatii de anil trecut si anul asta se se adunla la sub jumatate de mulion. adica 0,01/%. din populatia uniunii. In acelasi timp “vechea Europa” are o mare problema demografica care daca nu va fi adresata va afecta grav sistemul de ocrotiri sociale european. Romania se va confrunta mai repede cu treaba asta ca a peirdut 11% din populatie najoritar la varste mai tinere. Europa se mai bate pe piept ca e crestina, insa cam uita principiiile crestinesti sa-ti iubesti aproapele etc.

    • Atunci tiganii nostrii de ce au fost trimisi inapoi cu avionul?

     • Daca crezi ca problema demografica se rezolva cu refugiati sirieni etc, te inseli amarnic!
      Acestia nu vor face familii cu europenii, mai mult , sa munceasca nici atit! Asa ca cine ii doreste nu are decit sa ii primeasca acasa!

     • In primul rand nu sunt ai nostri.. ca vin de la noi e alta problema. In al doilea rand, in romania nu e razboi, drept urmare nu poate cere nimeni azil nicaieri.

    • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 9:14 // Răspunde

     Liviule,gandeste cu capul,nu cu picioarele. Ti se pare ca invadatorii sunt putini? Ajunge un par la un car de oale. Cand vor scoate la iveala AKM-urile pitite prin moscheile lor ilegale sa vezi ce eficienti vor fi. Plus ca au experienta razboiului, in timp ce soldatii nostri nu stiu nici sa tina pusca in mana.

  • Care “astia lucizi la minte” ? Daca am fi asa cum sustii am iesi in strada, am face ceva lucid si nu am sta in fata calculatoarelor sa comentam ingrijorati. Dar ai dreptate cand intrebi incotro ne indreptam 🙁

 4. http://art31.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene/

  cititi si luati aminte !!! asta-i o invazie bine pusa la punct pana in ultimul detaliu !!!

 5. De ce i-ar dori baba Merkel?! Par ei doritori de munca ?! Nu cred. Ce abilitati par a avea acesti barbati?! De luptatori.
  Imi imaginez cam cum ar arata armata Germaniei in doar cativa ani…

 6. In turcia nu aveai voie in pantaloni scurti si daca te uitai lung la vreo muiere se gasea un turcalet sa se caute in pantaloni dupa brigeag sau pistol….si ei vor aici drepturi? Hm!

 7. Ei cind cauti acul in carul cu fin sigur nu o sa-l gasesti! In primul rind sa traversezi o mare cu “bărcuțe” nu cred ca e lucrul cel mai tare pentru o femeie si apoi sa stai “stivut”3 ori 4 luni in asteptare riscind sa fii violata nu stiu citi dintre noi ar fi conceput ideea de a lasa femeia prima sa plece. Sa spunem ca ideile mele sunt doar de logică. Asadar inainte sa fac ecuații cu multe necunoscute eu as fi mai precaut in a spune ca e Calul Troian. Sa nu uitam situația noastra de dupa dictatură si dupa situații de imigrazie unde nu stiai cum ajungi si daca ajungi. Desigur sunt doar opiniile mele si anumite traire de imigrat. Pace si bunăvoința va doresc “versus prosimo”

  • Pentru femei şi copii riscul e acelaşi, indiferent când pleacă. Aha, staţi că am înţeles. Femeile şi copiii nu vor pleca tot cu bărcuţele, ci urmează să plece cu vreo ofertă lowcost atunci când bărbaţii le vor indica o destinaţie sigură… Sigur aţi înţeles că e vorba de refugiaţi dintr-o zonă de război?
   Când se pleacă din cauza sărăciei, atunci e normal să plece bărbaţii primii. Acum se vorbeşte despre refugiaţi din zone de război.

   • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 9:23 // Răspunde

    Din cei 60 de “refugiati” intrati recent in Romania, NICIUNUL nu provenea din zone de razboi si Niciunul din Siria. Acesti “ssirieni” sunt exclusiv barbati, cu varste intre 20 si 40 de ani. Saracii de ei, n-au cu ei decat smartfonuri prin care primesc indicăţiile de la Marii Şefi din umbra.

  • pastravul_de_ munte1. Dupa revolutie la noi nu erau lupte in strada
   2. Romanii nu au plecat in masa si nici din alte motive decat cele economice.
   3. Sa nu uitam ca erau vize si nimeni nu te primea cu bratele deschise.
   4. Mergeau aa munceasca cu scopul de a oferi un trai mai bun familiei.
   5. Nu mergeau cu familia pentru ca nu era posibil.
   …….
   Deci prin urmare daca fugi din calea razboiului fugi cu mama, tata, copii, etc.; nu iti lasi familia in zona de conflict stiind ca ar putea fi omorati.
   Ca refugiat aceepti ajutor de la oricine, doar fugi de razboi. Nu mi se pare a fi refugiat cel care arunca apa si hrana, cel care nu e multumit cu ce i se ofera.
   Oare de ce suntem atat de naivi?
   Au un plan bine pus la punct.
   Toata lumea pune in calcul integrarea lor. Nimeni nu ia in calcul intoarcerea lor in tara natala la sfarsitul conflictelor.
   E doar punctul meu de vedere

 8. Ca de obicei, ai dreptate Daniel Roxin.
  Dacă sunt aşa de mulţi bărbaţi şi încă foarte tineri, de ce nu se organizează să lupte împotriva celor care îi năpăstuiesc?!
  De ce nu-şi apără ţara, mamele, soţiile, copiii?!
  Adică i-au lăsat în plata Domnului, iar ei au pus coada pe spinare şi au fugit unde-i mai bine!
  Este evident că nu sunt refugiaţi.
  Sunt Calul troian.
  Casandra i-a avertizat pe troieni să nu-l aducă în cetate.
  N-a ascultat-o nimeni.
  Dar poate au ascultat-o totuşi unii, dar şi pe atunci existau agenţi de influenţă ai duşmanului, care, invocând bunăvoinţa ,,versus prosimo”, insinuau că trebuie să primească ,,darul” aheilor, ca să nu-i supere, şi că nu e niciun pericol.
  L-au adus în cetate şi ştim ce a urmat: Troia a căzut!

 9. FRATILOR ASTA ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI VETI VEDEA CE VA IESI DIN MILA ALTORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. E O CHESTIUNE DE TIMP PAN SE PRODUCE ISLAMIZAREA EUROPEI,AU SPUS-O CHIAR EI,SI MA TEM CA ASTA E DOAR O VERIGA DIN A CONDUCE LUMEA,

 11. Frati Romani . Ne asteapta o perioa foarte grea Romani cu unguri vor lupta alaturi si nu pentru ardeal sau autonomie ci pentru credinta in dumnezeu si supravietuire. Acesti arabi nu vin cu ginduri pasnice, Va Rog trebuie Sa fim uniti ca o Sa ne astepte vremuri grele. Norocul nostru cu Rusii ca nis aproape si Mai Mari crestini decat americani lacomi. Va Las scuze de greseli.

  • Tu chiar crezi in ce spui? Rusii? Astia nu o sa dea doi bani pe Romania, tara care a acceptat scuturi aeriene de la americani. Mai las-o pe asta cu dumnezou’. Tocmai din cauza religiei acesti oameni sunt pregatiti sa ucida toti crestinii care sunt vazuti pagani in ochii lor pentru ca nu il au pe pula verde alah.

 12. ce nu a reusit hitler poate va reusi merkel sa cucereasca lumea sa implineasca visul lui hitler.dar cred ca Dumnezeu nu va lasa sa se intimple asta

 13. V-aş ruga să observaţi cu atenţie ceva: absolut toţi imigranţii islamici refuză categoric să vină în România (au declarat-o făţiş prin mii de guri), sub motivul că este o ţară săracă, fără bani, unde nu au locuri de muncă, o ţară friguroasă etc. Cel mult, ei vor doar să treacă rapid prin ţara noastră, ţinta lor finală fiind Germania, unde toţi se pot bucura de sume gratuite de bani până îşi vor găsi o slujbă. AVEM IMPRESIA CĂ DUMNEZEU FEREŞTE “GRĂDINA MAICII DOMNULUI” DE ACEŞTI… SEMILUNIAŢI (opozanţii cruciaţilor)! 🙂

  • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 9:31 // Răspunde

   Cristian, nu fi naiv. Cand vor primi ordin, vor intra in stoluri, ca ciorile, si in Romania. Deocamdata planul este Germania. Daca stapanesti capul, ai control si pe restul ramas. Grav este ca autoritatile, in loc sa protejeze localnicii agresati de invadatori, ii protejeaza tot pe salbatici, chipurile sa nu fie acuzati de rasism si xenofobie.

   • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 9:37 // Răspunde

    Un guvern destept (pe care nu il avem, din pacate) ar face DE PE ACUM un gard spre granita cu Serbia, pana nu e prea tarziu. Si Victor Orban a fost aspru criticat la inceput pentru gardul sau, dar acum multi il invidiaza, chiar daca tot nu vor sa-l laude public. Altii vor si ei gard acum, vazand ca a fost SINGURA masura care a dat roade.

 14. Ce scrie in sfinta scriptu
  ra se v a inplini cuvant cu cuvant iubirea ne mai poate salva…

 15. Stiati ca pt a atraversa marea si a ajunge pe teritoriu european, transportul este foarte scump in jur de 1000 euro de persoana, Stiati ca 1000 de euro in Siria sunt peste 10.000 de lire. Ca salariul mediu nu depazeste 1000 de lire lunar. ACESTE PERSOANE AU VANDUT TOT CE AVEAU. ..PT ASI PUTEA PLATI DRUMUL…SI BINE INTELES CA AU TRIMIS BARBATII INAINTE CU SPERANTA CA ACESTIA CAT MAI CURAND II VOR LUA SI PE CEI RAMASI IN URMA.

  • Cui sa vinda daca este razboi???? Ce sa vinda daca nu are nimic??

  • daca si-au vandut tot ce aveau, restul familiei a ramas in strada? nu credeti ca au fost finantati de cei care au un anumit interes?…si acela fiind, islamizarea europei…de ce majoritatea refugiatilor sunt barbati tineri?

  • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 9:41 // Răspunde

   Avrame, sa zicem ca ai dreptate. Ce ne facem insa ca NU TOTI SUNT SIRIENI,de fapt sirieni sunt doar pe sfert. La ceilalti ce scuze mai gasim?

 16. Nu e ok. Încerc să fiu de acord cu tot ce se întâmplă, să mă gândesc că așa e frumos și uman, să primești omul cu brațele deschise, dar nu pot.
  Nu pot pentru că am constanta impresie că ce fac oamenii ăștia nu e ceea ce ar trebui să facă.
  De ce fug? De ce nu rămân acolo și luptă pentru libertate?
  Omul e fricos, și de aceea lumea asta e așa cum e. Nu e singurul motiv, bineînțeles, dar este unul dintre ele.
  Ei vin, trăiesc gratuit, pe spatele altora, iar alții, care nu sunt deloc refugiați, mor de foame și nu au unde locui, din diverse motive.
  În loc să ne ocupăm de ei, ne apucăm domnule să primim lume „străină” la noi în ogradă.
  Clar, trebuie stabilite niște priorități.
  Așa ceva…

 17. Mă deranjează extrem de mult faptul că nu ne ocupăm de ai noștri!!
  Când totul va fi bine la „noi” în țară (aici nu mă refer strict la România), sau măcar dacă totul ar merge într-o direcție spre mai bine, atunci am putea avea luxul de a ajuta și altă națiune.
  Mă deranjează că mulți sunt needucați, și da, nu e vina lor, dar asta nu înseamnă că pot adopta orice fel de comportament.
  Au pretenții. Cum poți avea așa ceva când legea spune clar că, ca și refugiat, nu ești tu Dumnezeu și nu poți tu dicta unde mergi, ce faci sau cum locuiești.
  Când te afli într-o casă noua, respecți regulile prestabilite, nu vi tu mare Șeic și inventezi altele, pentru binele confortului tău.

 18. Wai ce nervi am..
  Îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva, dar am și eu o părere.
  Încerc să fiu un om bun și uite că nu îmi iese. E complexă lumea asta și totul e relativ. :)) Doamne ajută, ce să zic..
  Să fie bine ca să nu fie rău! :))

  • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 9:48 // Răspunde

   Ana, si omul bun trebuie sa se apere cumva de omul rau. De aceea exista legi pecare toti trebuie sa le respecte. La noi, saracii nu sunt tolerati pentru furturi sau crime pe motiv ca sunt saraci, ci sunt bagati si ei la puscarie. Cu invadatorii vadca se procedeaza invers. Oricate crime ar face, tot li se cauta in coarne. De ce? Pentru ca ASA E PLANUL.

 19. Crestini am cundus lumea pe cand eram la fel de salbatici cum sant ei acuma. Poate ca e randu lor acuma sa conduca pt ca totul e ciclic

  • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 9:53 // Răspunde

   Ai dreptate ca si crestinii au facut lucruri abominabile, dar era alt nivel de educatie in acele vremuri.Intre timp a aparut emanciparea femeii, au disparut sclavia si rasismul. Se mergea intr-o directie tot mai buna, care insa acum e speculata de invadatorii islamisti care vor sa se intoarca toata lumea in evul lor mediu.

  • ionela ionescu // 20 ianuarie 2016 at 2:30 // Răspunde

   dar intre timp lumea A EVOLUAT , de exemplu primul lucru care sare in ochi este ca lumea a inventat canalizarea, blocurile , ori in taberela astora e plin ca hartie igienica folosita in jurul si pe aleile centrelor de refugiati, isi arunca gunoiul direct pe geam de la etaj, si in loc sa cumpere cu bani (munciti) ceea ce le trebuie intra in magazin, sparg vitrina cu ciocanul si se autoservesc : https://www.facebook.com/TrustMediaVoceaRomaniei/videos/1270611922965732/?pnref=story ……..asta ca sa nu mai vorbim de mentalitatile lor cu femeile lor si copii lor sau traditia si disciplina muncii, munca le este un concept practic necunoscut.

 20. Eu cand explicam chestia asta toti imi spuneau ca sunt rasist si ca nu am inima si ca visez la conspiratii inexistente…. Ma bucur ca mai sunt si altii in gand cu mine, macar nu toti suntem orbi, dar prea putini…. 🙁

 21. E posibil ca articolul sa fie foarte real in ceea ce priveste amenintarea, insa autorul nu prea vede imaginea de ansamblu.
  ISIS a constituit califatul islamic tot sub ignoranta voita a marilor puteri. De fapt Islamul joaca un rol crucial in interesele liderilor modiali si ai celor care conduc cu adevarat lumea.
  Islamul extremist impune un regim dictatorial religios de tip fascist sau nazist. Asta inseamna ca islamul radical prin forta sa ideologica poate impune aplicarea unor masuri de constrangere a populatia si incorporarea sa intr-un regim totalitar, prin care cei care conduc planeta sa aiba control total asupra maselor.
  In Europa din nefericire pentru ei inca exista democratie si asta le sta in gat….
  Da! Biblia se va implini intocmai cum este scris si profetit in ea.

  • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 9:58 // Răspunde

   Din pacate, te contrazici. Ba vorbesti de “ignoranta voita”, ba vorbesti de “interesele celor care conduc lumea”.Hotaraste-te, ori e ignoranta, ori e interes malefic.

 22. Pamantul e mare si rotund si ne poate gazduii pe toti.

 23. Este un articol scris fara cunostiinta de cauza … nimic din ceea ce sa scris in articol nu corespunde cu realitatea …

 24. cetateanul bulversat // 8 septembrie 2015 at 16:59 // Răspunde

  Europa și-a făcut HARAKIRI.Parca traiesc intr-o lume de TIMPITI. Cine nu vede mai departe de lungul nasului sa nu posteze! Imaginea pe termen lung care n-i se pregateste este o EUROPA DEVASTATA, in care LIBERTE, EGALITE, FRATERNITE este o instigare la cosmarul care urmeaza. Ciocnirea civilizatiilor este peste noi, daca unii nu o vad nu inseamna ca nu exista. Așa a fost creata „LUMEA NOUA”, așa au fost măcelariți PIEILE ROSII, așa au dispărut popoarele amerindiene, macelarite în numele unei credinte „adevarate”. Astept momentul in care Domul din Koln va primi numele de SOFIA, cind HANS va fi oprit pe drum si i se va lua masina iar familia cu cutitul la git batjocorita in strada, când
  imigrantii vor ocupa casele nelocuite (pe moment) și nu vor putea fi dați afara beneficiind de tot felul de clauze umanitare, când femeile vor fi batute în public fiindcă nu poarta burka. Avem clauze umanitare dar nu și obligații de contribuție la PIB. Dacă nu ne plătim impozitele ajungem la executare silita, alții au doar drepturi nu și obligații, trăiesc ca padichii pe spatele celor cu idei invechite, care-si dramuiesc venitul, mai întâi obligatiile și facturile doar la urma, ce rămâne, pentru traiul de mizerie.Natalitatea este invers proportionala cu nivelul de trai, primitivismul cu vocalitatea unor etnii.Unii au carnet de conducere dar nu știu sa scrie. Toată lumea știe dar nu face nimic, iar eu în spiritul cetateanului bun și tolerant trebuie să-i țin în spinare și sa mai aducem și alți „refugiati”, care au plătit pentru plecare 20.000 de euro.Ce fel de refugiat este cel (cei) care deține o asemenea suma. Dacă i-as fi avut eu ma consideram cel puțin norocos, deținător al unei mici averi.Din ce „activitati” poți aduna în acele tari asemenea suma? Sa nu uitam de „stafiile” lasate de războiul rece, depozite de armament care se pot distribui în momentele de „criza”, de BOMBELE NUCLEARE, plantate de o superputere, rivala occidentului, în multe locuri „strategice” din lume care se pot declansa oricind, la o simpla comanda. După primul val primit cu aplauze vor urma altele, deci, ADIO străzi curate, ordine, vacanțe, cultura, știința, spectacole……
  Vom plinge după dictatura si dictatori. Pereții (în locuri ascunse) vor fi plini cu Genghis Chan , Timur Lenk, Torqemada, Hitler, Stalin, Mao, Chim Ir-Sen, Pol Pot, Ceausecu, în rest numai Khomeini și gasca lui.
  Vom vedea primele executii publice ale soferilor de TIR și aviatorilor de la LUFTHANSA care nu au oprit la ora fixa și nu s-au aliniat către EST si s-au rugat către adevatata divinitate, a caror loctiitori pe pământ sunt satrapii adevărați ai omenirii. Nu mai contează nimic, important e sa stai cu fruntea pe covoras și posteriorul în sus. Adevărul este ca DREPTURILE OMULUI sunt doar generatoare de abuzuri, de manipulare grosolana a individului, de stirnire devastatoare a maselor, de realizare a planurilor unora, prin dezinformare și manipulare. Chiar dacă sunt „prosti dar multi”, nu contează, sunt potriviti telului.Democratia este „zaharelul” după care ne aliniem, o „anesteziere constienta” în fata triste realitati. Viața nu are nimic de a face cu umanitarismul, viața are ca scop PERPETUAREA SPECIEI, atita ca, cea a noastră este AUTODISTRUCTIVA. În tarimul umanitatii SELECTIA NATURALA nu EXISTA, deci autoextinctia este asigurata. Sa nu uitam ca ISTORIA OMENIRII este un lung sir de maceluri, ultima a performat cu c.ca 60 mil. de victime.
  În aceasta, bunicii și tatii noștri au fost simplii figuranti, soarta noastră și a lor a fost hotarita d-inainte, poate cu acel creion chimic cu care erau insemnati, de către locțiitorul politic, semn care facea diferența dintre lagarul de munca și o libertate iluzorie. Vezi parada comuna a trupelor Wermachtului cu cele ale Armatei Rosii de la BREST LITOVSC când și-au dat mâna după împărțirea frateasca a prazii numita POLONIA. Este cazul să ne aliniem și să ne acceptam soarta, societatea occidentala suferă cumplit, nu ajunge sa fii producător de bunuri fără numar, mai trebuie ceva, acel ceva care ne lipsește dar nu vede nimeni. Valorile sunt considerete numai acelea producatoare de venit (de bani). În ultimii 60-70 de ani ne-am ocupat doar de productia de bunuri, dar nu și de sufletele oamenilor. După câte știu, viața, nu este o institutie de binefacere, corect este sa iei cel mult doar cât dai! Sistemele coercitive ale occidentului sunt orientate spre conducatori, care odată ce sunt anihilati, masele lipsite de conducatori ramin la cheremul lor. Dacă conducatorii sunt în alta parte, situația se schimba. Nu mai suntem în anii când pe linia dunarii, granicerii sirbi și romani se vinau unii pe alții, acum vorbim de DREPTURILE OMULUI, atunci ele nu existau.
  Acum, occidentul este la fel de vulnerabil ca în razboaiele din evul mediu, când armatele de armuri lucitoare se confruntau cu hoardele de la răsărit, la care prima siretlicul, sisul, prefacatoria…..dar și efectivele zdrobitoare. Cu onoare și corectitudine nu se cistiga războaie! Eventual simpatii, dar nu războaie. De ce să facem acte de caritate cu imigrantii? Acolo de unde vin ei au ales pe cine trebuie? S-au opus în vreo forma cauzelor care le-au determinat plecare?
  Nu, ei NU SUNT REFUGIATI adevărați, sunt doar niște profitori de ocazie, manipulati, care-si muta „resedinta” acolo unde pot beneficia de pe urma muncii altora. Sunt surprins de lipsa de opozitie al poporului german. Neamțul este harnic dar nu și timpit. Oare de ce tace? Oare de ce sta ca mielu’ la tăiat, doar nu are practici mioritice? Poți fi de acord ca după sustinerea ESTului cu circa 100 de miliarde de marci sa mai dai și alți bani pentru „fratii” mai îndepărtați? Atunci, o buna parte din venitul cetateanului onest s-a dus către EST, pentru alinierea lui la nivelul vestului, încât neamțul a ajuns să-l considere pe cel din EST neneamt, ca este leneș și puturos. Acum poate este nevoie de voturi care altfel nu ar veni. Vestul este în culpa, De Gaule a afut nevoie de voturi, și le-a asigurat din fostele colonii, Germania literalmente la pământ după război a avut nevoie de forța de munca ieftină. Pentru asta au fost buni milioanele de turci, nici acum nu au reușit să-i integreze.
  Islamul vine cu santajul platii „taxei de protectie”, nimeni nu o spune dar noi o plătim.
  Orase odinioara civilizate, actualmente sunt majoritar musulmane cu culmi de gunoaie și delicventa.
  Probabil o eventuala Europa Unita, chiar imperfecta, deranjaza pe cei care conduc aceasta lume.
  Un CAL TROIAN care s-a insinuat prin efective mici, acum se infecteaza Europa „in mare”.
  Oare cum a dispărut gloriosul IMPERIU ROMAN, cine i-a adus sfârșitul? Am uitat? Taberele de REFUGIATI PALESTINIENI au fost infiintate în 1955, de atunci ei trăiesc pe banii mei, ai tăi ai tuturor. Căutați și inramati pozele lor: Genghis Chan , Timur Lenk, Torqemada, Hitler, Stalin, Mao, Chim Ir-Sen, Pol Pot, Ceausecu, la LIBERA ALEGERE. La ei ne vom inchina.
  Ma tem, nu pentru mine ci pentru nepoții noștri, care vor trai într-o lume în care sisul, pumnul și imamul vor prima fata de orice argument uman.
  Dar dacă va ajuta cu ceva, vom avea și multimi de semeni cu mâna taiata.

  • Mare dreptate aveți și o viziune corecta ;se vede ca aveți o mare cultura .Oare ce s.ar mai putea face?chiar mi.e frica.

  • Ai dreptate! tot ce ai zis e adevarat ! nu am crezut niciodata ca se va ajunge la cancelarea Europei[ca identitate ] Mai este de amimtit si de invazia chineza .Ciudat este faptul ca politicii europeni nu vor sa ia nici o masura pentru a contrasta acest declin

  • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 10:11 // Răspunde

   Bine sintetizat. Ar trebui sa reproduci aceasta postare in cat mai multe locuri, poate se trezesc si ametitii care sunt de alta parere.

 25. Copil cu copil // 8 septembrie 2015 at 18:43 // Răspunde

  Pe tema religiei nu ar fii primul conflict, dar pe tema globalizării da. Dar asta e democrația,o formă mojică de a conduce spre uniune,nu unitate.

 26. liviu iubesteti tu aproapele musulman …poate iti aduce o bomba in casa si iti imprastie familia pe pereti…daca iti plac asa mult iai acasa LIVIULE !!!!

 27. CE E CU VOI MAI OAMENI BUNI INTRATI PE SAITUL LIVE LEAK VEDETI CE ISI FAC EI INTRE EI,UITATIVA LA ATENTATUL DIN AMERICA LA TURNURILE GEMENE,ANGLIA,SPANIA,FRANTA. ACUM VRETI SI VOI CREDINCIOSILOR….DE ASTA SUNTETI CREDINCIOSI MULTI IN ROMANIA??? SI TRIPLU BISERICI LA NUMAR FATA DE SPITALE,CEI CU VOI MAI STRICATILOR??? CHIAR NU AVETI FAMILII ??? COPII??? IMPUSCATIVA IN DEGETE INAINTE SA POSTATI CEVA FARA SA GANDITI !!!

 28. mda….poate acum vor intelege cei care tot critica israelul…e mult de spus, dar pe scurt…oameni “nevinovati” arabii astea, primitii cu mainile desfacute !!!!imi pare rau de ce se intampla, dar unii o merita

 29. of, of… sunt solutii pentru toate…ce repede va e frica de necunoscut !
  Trebuie intrat in tarile astea teroriste si distrus terorismul !Acesti oameni care vin si cer ajutorul la tari civilizate si libere se vor intoarce in tarile lor daca nu le-ar mai fi viata in pericol ! In tarile lor au familie, parinti, frati, nepoti ! …Si chiar daca nu se intorc, este loc pentru toata lumea si nu uitati ca Europa e viitorul si trebuie sa ramana unita ! Daca Romania vreodata se va face atacata…va fi in dificultate…cine o va ajuta ? Europa o va ajuta mereu !

  • kalus joiannis // 19 ianuarie 2016 at 10:19 // Răspunde

   Cristina, ai o fractura de logica. Acesti oameni n-au plecat de frica razboiului si nu se vor intoarce pentru ca asa visezi tu. Au alte scopuri. Adevaratii refugiati sunt ramasi tot in lagarele de refugiati din Turcia si Liban, lor nu le-a dat nimeni bani ca sa plece. Manoritatea invadatorilor care navalesc in hoarde in Occident NU SUNT SIRIENI . Capisci?

 30. Poate cineva sa-mi raspunde dece nu pot distribui mai departe articolu scrie ca e geja blocat sau anchis situ-l

 31. Toate familiile de imigranti pe care ii stiu (inclusiv a mea) au provedat la fel. Intai a plecat barbatul, a cautat un job, a vazu cum stau lucrurile si dupa doua luni a luat si familia. in plus, aceasta calatorie este una foarte lunga, fara mancare, cu multe obstacole. Dupa cum bine am vazut nu toata lumea ajunge la destinatie…

 32. Un război cu avioane și tancuri nu distruge sufletul unui popor,credința,cultura,etc.dar asta care a început o va face.precum picătura chinezeasca,încet dar sigur.declinul lumii moderne.de ce nu fac ăștia puternici tabere de campare pardon lagăre în pustiul african?ar fi toți la un loc.as dona cu mare placere bani,alimente,etc.pana la sfârșitul problemei.

 33. cristina printre 10 musulmani de astia neajutorati sunt si 1-2 care sunt din gruparile teroriste isis …te risti tu sa ai primesti in casa ta?tu ce crezi ca se urmareste?poi aia sunt bucurosi cand vad ca ai primeste lumea nu intelegi? esti batuta in cap? asa ajung mult mai usor teroristii in toata lumea fiind naivi ca tine ca sunt oameni buni…mai femeie am stat 5 ani in spania si erau musulmani cu familii acolo si iam intrebat pe majoritatea: daca ben laden te cheam si iti spune sa iti pui bomba sa te omori ai face asa ceva?sii ce miau raspuns? oricand ar faceo si nu se gandeste de 2 ori…atunci era ben laden acum sunt altii…deci cristina sunt un om normal umblat cu parinti sotie copil si credema sunt multi nevinovati printre ei…dar nu isi poate asuma nimeni riscul asta sa ai primeasca,al 3-lea razboi mondial va avea ca baza religia…din pacate ei nu inteleg ca dumnezeu e la fel ca il cheama alah,buda ect este unul si acelasi,dor trebuie sa crezi ca exista si nu te intereseaza cine crede in isus sau in mohamed nu mai fiti copii ei isi oamara copii le zboara creierii ai decapiteaza si tu vb de oameni necajiti?sa fie necajiti in tara lor…ce copii necajiti de la noi ai ajuti tu?leai cumparat tu ceva la vreo unul neajutorat din tara noastra?casa,mancare,haine ect…dar te uiti la islamisti tii mila MILOASO”. fieti mila de ai tai,

 34. Frica nu trebuie sa ne fie…
  Dragostea lui Dumnezeu este mai presus de orice lege.

 35. timisoreanul…de dragostea Dumnezeului nostru nu imi este frica dar de dragostea dumnezeului lor=dumnezeul lor cu d mic,,,(bine inteles ca este un singur Dumnezeu in lumea asta)imi este frica urat de tot eu am pus niste linkuri cu copii fara maxilar cu oameni impuscati in cap de n ori si vedea in realitate cum le zbura creieru,cu oameni executati fara mila,cu oameni dacapitati…cu 10 de mii de victime,sute de mii astia nu miau publicat mesajele cu lincurile alea,intrati pe you tube care aveti cont,pe live leaks si vedeti acolo cine sunt aia,de la noi din tara sunt si la noi golani care terorizeaza strainii etc…dar sunt rari mai oameni auziti de 1 la cativa ani…,poi de astia auziti zi de zi,nu exista an sa nu treaca sa nu puna cateva bombe,nu este luna sa nu taie capu la vreo unu…nu este zi sa nu ne arate ca ei exista…si voi ai primiti cu mainile deschise sunteti niste cretini,niste rasi de copii care tastati pe internet fara sa ganditi…EU DACA AS AVEA PUTEREA AS DA O BOMBA NUCLEARA ACOLO SA AI STERG DE PE FATA PAMANTULUI SI NU AS AVEA NICI O REMUSCARE CU TOT CA SUNT SI COPII ACOLO!!! aia asa isi cresc copii ai invata de mici cum sa decapiteze un om iar voi aveti mila si ai doriti

 36. Care e diferenta dintre Mihai chi ( care a scris mai sus) si un “arab”? Niciuna! Nu e vorba nici de nationalitate nici de religie. E binele contra raului si in fiecare tara si rasa sunt si buni si rai.

 37. Mare incercare vine si cu imigrantii astia!Pt.pacate tragem caci nu suntem crestini adevarati.Dupa cum spunea si pr.Arsenie Boca:necredinciosii cred mai mult in necredintta lor decat credinciosii in credinta lor.Informati-va corect despre musulmani si o sa va cruciti de felul cum gandesc.Un musulman se considera sfant si daca intra pe un teritoriu strain trebuie sa-i omoare pe cei de acolo-ca sa ramana ei,ca sunt sfinti!Intre ei sunt destui din Isis-si e destul 2-3 ca sa omoare zeci de oameni crestini cumsecade,de omenie..Avalansa asta de atatia barbati ar trebui sa dea de gandit celor ce sunt intelepti.Nu ataca ei din prima,dar in timp se vede.Daca va interesati intai despre religia lor ,va repet ca va cruciti.De asemenea ,cine are un coleg de serviciu musulman si intra in discutie despre invadarea tarilor de catre ei,de scopul lor,o sa ramaneti fara grai.Diavolul uraste dreapta credinta ortodoxa si munca lui e sa-i omoare ca sa triumfe el si antihrist si se foloseste de oameni.Religia lor este:omoara pe cei ce nu sunt ca noi,pe cand noi,toleram,intelegem si preferam crucea mantuirii.Sunt vicleni si isi ascund adevarata intentie si pot pacali usor pe cei nepasatori sau creduli sau care nu cunosc religia lor.Este frumos sa intelegi necazul oricui si sa-i intinzi o mana de ajutor,dar cel gazduit poate fi cel ce te omoara.Trebuie multa rugaciune si mult intelepciune in a aborda problemele lumii.Sa facem un lant mare de rugaciune,asa cum ne indeamna si pr.Elpidie .

 38. florin poenaru // 13 septembrie 2015 at 20:32 // Răspunde

  Linistiti-va ca nu e chiar asa. Nemtii tin situatia sub control.pp

 39. Citeşte,Florine, mai atent presa liberă din Germania, Anglia şi din alte părţi şi vei vedea că doamna Merkel nu mai ţine nimic sub control.
  Să nu ajungem, Doamne fereşte, să zicem şi noi, ca şi ziarista suedeză Ingrid Carlqvist, care a declarat, încă în 2013, într-o conferinţă de presă: ,,Sunt suedeză dar trăiesc în Absurdistan!”

  ,,I am Swedish but I live in Absurdistan”.

  https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB8QtwIwAGoVChMI4uPloLr5xwIVQbgUCh0LNQvN&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DPiodZctX2TY&usg=AFQjCNFdi-LzgrLHbEQCbEFVZAlKO0GUcw&bvm=bv.102537793,d.bGg

 40. eu zic ca acei ce veti primi acesti oameni in tara voastra va ucideti singuri copii si familiile eu am trait printre acesti caini!!! daca imi dati o pusca si ai puneti pe toti la zid ai macelaresc fara sa am nici un cosmar!!! ei sunt cel rau pe fata paantului,ei decapiteaza oameni,ei le zboara creierii ei pun bombe si ucid copii nevinovati,ei distrug tot ce e ai frumos in lumea asta,fiti naivi in continuare,nu poate risca nimeni printre 8 musulmani nevinovati 2 sunt criminali,minim 2,eu nu risc!

 41. Daca ni se impune sa primim straini, (cu toate ca noi ii avem pe ai nostri, si inca cu probleme) putem accepta dar numai in anumite conditii, de exmplu: persoane 60+, persoane handicapate, copii de cresa …
  Si intrebarea este pana cand? Candva, razboiul in tarile lor se va opri.
  Pe de alta parte ganditi-va la cadoul etnic (400 de persoane), pe care l-am primit in sec. al XIV-lea. -In anii ’90 am urmarit un program TV care vorbea despre aceasta etnie, primita de la bulgari, in urma ajutorului oferit intr-un razboi. – Astazi au ajuns undeva la aprox. 3,3%?.
  Atunci sa facem un calcul pentru o etnie de 2.171 refugiati peste cel putin 600 de ani, in conditii prielnice, vom avea … daca vom mai fi!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii