Noutăți

Călătorie în INDIA YOGHINILOR

Magie, mister, iluminare, puteri paranormale… Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele care definesc INDIA secretă, țara yoghinilor. Aici, pentru cei care pot vedea dincolo de sărăcia lucie a marii părți a populației, dincolo de filmele de la Bolywood, pentru cei care nu se lasă păcăliți de mulțimea de șarlatani care pretind că sunt guru, se pot deschide uși nebănuite către o spiritualitate profundă, care este dincolo de religie.

Deși mai toți am auzit despre înțelepciunea și puterile psihice pe care le pot manifesta unii yoghini, probabil că ne-am îndoit de astfel de informații sau chiar le-am respins categoric.

Dar oare mai trăiesc astăzi în India yoghini autentici, posesori ai unei cunoașteri excepționale și ai unor puteri care sfidează legile cunoscute ale fizicii? Unii spun că da!

Pentru a afla mai multe despre această latură de taină a țării asiatice, vă invit să facem împreună o călătorie în India Yoghinilor, în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, alături de un român care de 10 ani (din adolescență) își trăiește viața prin ashramurile din India în căutarea unui maestru, practicând diversele forme de yoga…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Călătorie în INDIA YOGHINILOR

  1. Intr-adevar India e plina de mistere si problema poate nu este lipsa invatatilor care sa transmita cunoasterea ci a unor “urechi” suficient de deschise ca sa auda mesajul lor. Plus un fapt foarte important, maestru iti da dar nu iri baga in traista, unul dintre cele mai pretioase secrete ale maestrilor Indieni este ca iluminarea se atinge prin efort personal sustinut si de lunga durata. Nimeni nu te ilumineaza ca si cum ai aprinde un bec 🙂 Va doeresc o zi plina de Vesti Bune
    https://www.vestibune.net

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii