Noutăți

Călătorie în fascinanta istorie străveche a României

Nu întâmplător spațiul carpato-danubiano-pontic a fost numit de mulți cercetători străini (arheologi, istorici și lingviști) ca fiind leagănul culturii europene. Aici descoperim din cele mai vechi timpuri urme fascinante ale culturilor străvechi – din epoca de piatră, până în atichitate…

Multe dintre acestea sunt încă ascunse prin pivnițele muzeelor, prin sertarele unor arheologi. Din fericire, munca preseverentă a unor cercetători, adeseori nespecialiști, le aduc la lumină și astfel aflăm despre acestea cu toții.

Invitat la emisiunea mea, Adevăruri Tulbutăroare (difuzată la Nașul Tv), regizorul Leonardo Tonitza, realizatorul unui film de excepție, NIASCHARIAN – SĂ RENAȘTEM (îl puteți viziona mai jos), ne relatează lucruri deosebit de interesante despre aventura realizării acestui film, despre descoperirea unor artefacte de excepție și despre întâlnirea lui cu arheologii și sitoricii străini care spun că aici, pe malurile Dunării, s-a format prima mare cultură a Europei.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

NIASCHARIAN – SĂ RENAȘTEM


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Călătorie în fascinanta istorie străveche a României

 1. Excepțional articol și fantastică emisiune să nu mai vorbim de film, felicitări domnule Roxin . Știți cum se spune ,,O societate care nu-și cunoaște trecutul nu are cum să aibă viitor”

  Acum, propun să vedem cum arată România în prezent, cum ,,Păpușarii” vor să ne uităm valorile naționale, tradițiile și istoria.Mai jos aveți un link care dovedește cele afirmate cum politicienii sunt conduși clar de globaliști care nu se mulțumesc doar cu subminarea economiei naționale ci doresc distrugerea culturală a tuturor statelor suverane prin impunerea unui președinte și al unui guvern sponsorizat exact de ei!

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=896399&title=bomba-activenews-presedintele-klaus-iohannis-este-membru-al-organizatiei-progresiste-european-council-of-foreign-relations-un-think-tank-fondat-de-george-soros-fluierul-ro-a-descoperit-ca-ecfr-e-condusa-de-carl-bildt-membru-al-grupului-bilderberg

 2. Mai jos vă mai atașez un link care dovedește că europarlamentarii români sunt împotriva intereselor naționale, EI sunt cei care au propus în dezbatere publică ideea transformării istoriei în opțional în cadrul școlilor și liceelor pe motiv că mai bine să se studieze ,,cum să fim europeni”

  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=829068&title=wikileaks-un-documentul-al-fundatiei-soros-prezinta-lista-de-europarlamentari-romani-care-sunt-numiti-aliati-de-nadejde-ai-fundatiei-lui-soros-open-society-foundations-corina-cretu-macovei-renate-weber-cristian-preda-alina-valean-norica-nicolai-

 3. Și despre istoria națională,am o întrebare în special pentru dumneavoastră domnule Roxin , Oare vom mai avea istorie daca nu-l oprim pe Soros?

  UItați ce a declarat: ,,George Soros : “Preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi refugiaţi să vină în Europa”

  Mai jos ave’i linkul care ofer[ continuarea http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=867645&title=george-soros-reteaua-progresista-si-amestecul-etnic-fortat-george-soros-voi-investi-500-de-milioane-ca-sa-fac-migratia-de-neoprit-preocuparea-mea-cea-mai-mare-este-sa-ii-ajut-pe-migranti-si-refugiati-sa-vina-in-europa

 4. Cosmin Gușă declara în data de 7.10.2016 citez:

  ,,N-am povestit niciodată despre asta. Eram foarte tânăr când m-am întălnit cu Soros. Eu am beneficiat acum multi ani de o bursa a Guvernului american, sponsorizată de George Soros. Pot sa-i și mulțumesc, pentru mine a fost un beneficiu și cunosc sute de oameni în România care au beneficiat de aceste burse.
  Sursa declarației- http://www.stiripesurse.ro

  Mai jos aveți linkul cu restul articolului :

  http://www.stiripesurse.ro/cozmin-gu-a-vorbe-te-despre-implicarea-lui-soros-in-alegeri-sa-fim-serio-i-ciolo-a-devenit_1156416.html

 5. În spatele lui Soros se află Arielle Mallard de Rothschild.

  Cine este Arielle Mallard de Rothschild ?

  Arielle Mallard de Rothschild are susţinerea Departamentului pentru Energie pentru poziţia de membru independent în viitorul CA al Electrica. Baroneasa, în prezent managing director şi vicepreşedinte pentru Europa de Est al Rothschild&Cie, are un doctorat în economie de la Instituts d’Etudes Politiques din Paris, specializarea sa fiind fuziuni şi achiziţii, potrivit unui comunicat de presă citat de hotnews.ro.
  De asemenea,Arielle Malard de Rothschild este, din decembrie 2007, şi preşedintele asociaţiei umanitare CARE France.

  Mai jos este întreg articolul
  https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/08/25/familia-de-rothschild-a-sosit-in-romania-tara-acesta-e-a-noastra-srisie-sarutam-mana-puternica-stapana/

 6. Document Wikileaks

  Posted on July 25, 2016 by Baxter Dmitry in News, US

  Title of Articol: Wikileaks Reveal Clinton Ties To Rothschilds And Occult Cabal

  Link of article:http://yournewswire.com/wikileaks-reveal-clinton-ties-to-rothschilds-and-occult-cabal/

 7. Acum sper să fie clar pentru toată lumea.

 8. Eu sunt în căutarea unui om mai puțin prost decât mine. Care să-mi accepte tot ce scriu cu scopul de a-mi face cunoscute puținele înțelegeri, fără pretenția prostească de a fi crezut. Eufemismele nu sunt pentru mine.

 9. Dacă documentele wikileaks sunt eufemism atunci chiar nu înțelegeți nimic.Sau dacă nu credeți într-un adevăr istoric sunteți de-a dreptul natural, deoarece, adevărul istoric la fel ca cel matematic este universal valabil.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii