Noutăți

Călătoria în stratosferă cu balonul ar putea deveni realitate (Video)

Turismul spațial pare din ce în ce mai posibl, în special datorită companiilor ca aceasta, care vrea să te trimită în stratosferă, într-un balon gigant.

Space Perspective este o nouă companie, lansată acum de fondatorii uneia mai vechi, World View Enterprises. Aceasta din urmă se concentra pe trimiterea unor încărcături în stratosferă, la bordul unor baloane uriașe. De data aceasta, fondatorii se vor concentra pe o altă direcție, prin intermediul Space Perspective.

Aceștia vor folosi aceleași baloane gigante, însă la bordul acestora nu se vor mai afla mărfuri, ci oameni. De fapt, aceștia urmăresc să-ți ofere o experiență inedită: o călătorie până la „marginea” spațiului, pentru a putea vedea cea mai frumoasă priveliște cu Pământul…

Oamenii care vor plăti să călătorească cu această companie nu vor ajunge în spațiu, în adevăratul sens al cuvântului, ci în stratosferă planetei Pământ, stratul superior al atmosferei (situat deasupra troposferei), care începe la o înălțime de aproximativ 11 km de la suprafața Pământului.

Citește mai mult: Playtech

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii