Noutăți

Caietele cu pagini magnetice. Video

  •  
  •  
  •  

“Rekonect” este primul caiet, primul jurnal, care dispune de o coloană vertebrală magnetică, cu pagini care permit să fie scoase și puse la loc după bunul plac. Se pare că acest design inovator și inteligent, caută să înlocuiască legătoria clasică.

Creatorii caietului au lansat produsul pe piață în formă de prototip deocamdată, pentru a susține costurile de producție ale proiectului.

3053195-slide-s-0-this-innovative-notebook-is-like-magsafe-for-moleskines

Acesta a fost proiectat de Charles Goodman, un grafic designer cu sediul în California, care a fost frustrat de propria sa incapacitate de a păstra un caiet ordonat. “Ideea mi-a venit în timp ce lucram la un alt proiect”, spune el. “Îmi plac mult caietele, dar am o mare problemă cu menținerea lor organizată.” La început, proiectul nu părea practic, dar după doi ani de cercetare și dezvoltare, caietul cu pagini magnetice “Rekonect” este în sfârșit gata pentru folosire.

Rekonect este un nou caiet, un nou jurnal, cu o caracteristică ce promite să facă celelalte caiete sau jurnale, obiecte din domeniul trecutului. Ideea de a refolosi sau reameneja paginile, este ceva care-i va ajuta pe mulți dezordonați!

Caietul a fost lansat la data de 9 octombrie. Creatorii și producătorii aștepată părerile celor ce-l vor folsoi pentru a-l îmbunătăți.

traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: boredpanda.com, fastcodesign.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii