Noutăți

Cabină de clasa întâi, super sofisticată, pentru o călătorie cu avionul

Călătoria cu avionul te îndeamnă întotdeauna să te gândești la… lipsa de spațiu și cât te dor picioarele după ce au stat îndoite timp de câteva ore, sau câți cârcei ai la gât după ce a stat în cele mai neplăcute poziții încercând să dormi, ca să treacă timpul!

Dar iată că există și soluția luxoasă la aceste neplăceri!

Primul serviciu internațional de primă clasă din lume a fost inventat de British Airways. Pe 25 august 1919, un biplan Havilland DH4A a decolat de la Hounslow Heath, cu un singur pasager și o încărcătură care a includea un meniu ce conținea cremă Devonshire! Acesta a fost primul serviciu de transport internațional de primă clasă din lume, călătorind între Londra și Paris. (British Airways History)

First+Apartment+bed
Acum, cabina Dreamliner recent lansată, este de primă clasă și încearcă să recâștige strălucirea și prestigiul din trecut.

Scaunele sunt confecționate din țesătura și nu piele, chiar dacă unii vor crede că este o abordare ieftină. Există și un dulap de haine, un dulap mai mic pe două nivele, plus o oglindă și o masă mare care se extinde din partea laterală a unui fotoliu. La toate acestea se adaugă mici elemente nelipsite din viața de zi cu zi într-un dormitor normal. Nu lipseste nici gentuța de călătorie ce conține strictul necesar pentru igiena zilnică si trusele de cosmetică.

Capacitatea spațiului din avion pentru aceste cabine este de doar 8 locuri, cu o zonă de socializare.

Prețul unui bilet ajunge la mii de lire sterline și se pare că nu toți pasagerii sunt multumiți de serviciile primite. Pe lângă luxul oferit de cabina în care se călătorește ca într-un film de fantezie, meniul demn de cel mai scump restaurant de pe pământ, lista de filme si emisiuni tv la alegere și pe toate gusturile, nu există internet, iar băile sunt foarte mici. Iată că și la casele mari încă există unele detalii nerezolvate.

British+Airways+dreamliner+first+class

Traducerea și adaptarea: Mădălina Corina Diaconu

sursa: telegraph.co.uk, British Airways History


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii