Noutăți

Ca să știți și voi: Andrei Pleşu – succesorul pe viaţă al lui George Soros la „Fundaţia pentru o societate deschisă“

 •  
 •  
 •  

Cotidianul.ro: Poate că nu vă vine să credeţi: informaţia că Andrei Pleşu este oficial succesorul lui George Soros la conducerea „Fundaţiei pentru o societate deschisă“ era postată chiar pe pagina acestui ONG şi am descoperit-o întîmplător în timpul unei documentări recente! Această informaţie explică desele referiri ale lui Andrei Pleşu în spaţiul public, în care îl ridică în slăvi pe George Soros, taxîndu-i drept complotişti de cea mai joasă speţă pe toţi cei care îndrăznesc să spună ceva împotriva miliardarului american.

Citim şi ne minunăm: „Consiliul Fundației este cel mai înalt for de guvernare a organizației și veghează la bunul mers al acesteia. Consiliul Fundației este format din trei membri numiți pe viață, care au preluat prerogativele fondatorului Fundației. Cei trei membri sunt: Andrei Pleșu, Levente Salat, Renate Weber“!

fundatia soros

Despre Levente Salat ştim că este unul dintre adepţii autonomiei Transilvaniei! Informaţia este publică, încă din iunie 2013, cînd jurnalistul Dan Tănasă a publicat pe blogul său acest document provenit chiar de la Guvernul României.

După cum se vede în document, Salat Levente şi-a prezentat prelegerea „Perspectivele autonomiei în Transilvania“, în prezenţa fostului premier al Ungariei Bajnai Gordon, la o consfătuire organizată de guvernul României în mandatul lui Victor Ponta, prim-ministru din partea USL, adică al coaliţiei PSD – PNL!

levente

Ce spune Andrei Pleşu despre George Soros

Acum poate că opinia publică din România înţelege mai bine de ce Andrei Pleşu este unul dintre marii apărători ai imaginii lui George Soros! Iată doar un exemplu care arată susţinerea publică a lui Andrei Pleşu pentru George Soros.

În emisiunea „În fața ta“ de la Digi 24, Andrei Pleşu a făcut o declaraţie care a fost apoi preluată de mulţi purtători ai lozincii #Rezist: „Ideea că un bătrân de 90 de ani manevrează planeta mie mi se pare de un comic uriaș. Pe de altă parte, văd că e o idee care prinde și pentru că dă explicații inexplicabile“.

Ion Spânu

Citește mai mult: Cotidianul.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Ca să știți și voi: Andrei Pleşu – succesorul pe viaţă al lui George Soros la „Fundaţia pentru o societate deschisă“

 1. cetățeanul tulburat // 4 august 2017 at 12:42 // Răspunde

  Păi când îți fată broasca-n buzunar ți se schimbă caracterul instant…Dacă lumea ar ignora banii și sistemul ăsta mincinos de trai…s-ar schimba și ideologia pe planetă…Doar industria de armament și războaiele de orice fel contează…Deocamdată suntem prizonieri pe planeta lor.

 2. Sunt zvonuri ca Soros a mierlit-o! // 5 august 2017 at 15:51 // Răspunde

  Sunt zvonuri ca Soros a mierlit-o:

  TEORIA CONSPIRATIEI 2017 08 02

  https://www.youtube.com/watch?v=oApA7bEmxSk

 3. cetățeanul tulburat // 5 august 2017 at 22:25 // Răspunde

  Sunt doar zvonuri…Am văzut un interviu cu el recent… David Rockefellera mierlit-o în martie.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii