Noutăți

“Butoiul” care te scapă de stres!

  •  
  •  
  •  

STRES – Termen general utilizat pentru orice factor din mediu (traumatism, emoții, frig, căldură etc.) capabil să provoace la om și la animale o stare de tensiune și o reacție de alarmă a organismului, determinând uneori îmbolnăviri grave. (dex)

Acest termen a devenit mai degrabă un sentiment, o stare din ce în ce mai prezentă în viața de zi cu zi. Medicii găsesc fel de fel de soluții de a scăpa de stres, însă cei ce se feresc de ajutorul chimic impus de industria de medicamente, încearcă să abordeze alte soluții.

2A9E6A8C00000578-0-image-a-1_1437166932313
În acest context, un grup de designeri au inventat un… “butoi” care te scapă de stres!!! Un butoi fără doage, sau transformat într-o sferă de lemn, bine așezată în grădină și gata de a-și primi oaspeții! Un spațiu ale cărui proprietăți induc o stare de bine și relaxare…

În SUA și Marea Britanie sunt la mare căutare! Lemnul pare să fie un conducător de energii pozitive și mai ales liniștitoare. Recomandat pentru o singură persoană, sau pentru mai multe, sfera din lemn, asemănătoare unui butoi dezmembrat, poate fi locul ideal unde să te poți recupera după o zi stresantă la serviciu, sau chiar în familie.

Aceste sfere de lemn, adaugă un element de lux în aer liber (grădină, curte, etc). Este perfect atât pentru relaxare și divertisment cu prietenii, cât și pentru copii. Datorită prețului deloc mic, aceste sfere sunt considerate “corturi” sofisticate pentru nomazii moderni! Au fost fabricate pentru prima dată în Marea Britanie, iar acum sunt răspindite in toată lumea. Se pot face pe comandă, sau se poate alege un model standard de la furnizori.

Ornategarden_pod_homepage6
Mădălina Corina Diaconu

sursa: ornategarden.com, gardenpods

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on “Butoiul” care te scapă de stres!

  1. Te scapa de stres…nu si de broaste!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii